Senzatie de vis

28-01-2017
ARob
Nu este medic/terapeut
ARob
Buna seara,
Am 17 ani. Si de cand sunt mic am o senzatie de vis si de uitare, plus cateodata senzatia de amortire usoara a feței. Am inceput sa merg la psihiatru acum 1 an, mi s au facut toate analizele si toate au iesit foarte bine.Nu mi s a pus un diagnostic, dar totusi de cateva saptamani am inceput pishoterapia (2-3 sedinte am facut pana acum )deoarece sunt foarte confuz.Credeti ca exista ceva sanse sa imi revin ?
1 comentarii
1
29-01-2017, ora 08:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Am înțeles că faci psihoterapie. Nu ai diagnostic de la psihiatru, dar nici de la un psiholog clinician ? Pentru că programul de intervenție psihologică are la bază un diagnostic pus de psihologul clinician.
Poate psihoterapeutul ți-a făcut și evaluare și pe baza psihodiagnosticului obținut s-a constatat că ai nevoie de psihoterapie. După 2-3 ședințe nu poți spune că problema e rezolvată. Întreabă-ți psihoterapeutul ce diagnostic ai, pentru că dacă problema e numai psihologică, odată stabilit un diagnostic corect și un program de intervenție personalizat se pot obține rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: