Senzatii ciudate - durere in zona de jos a spatelui, dureri la solduri, la incheietura picioarelor

06-06-2020
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! Am 19 ani si inaltimea de 1, 70. Pana acum 2 luni eram o fire activa, alergand de 3 ori pe saptamana. intr o zi, stand la birou, m am aplecat dupa ceva si am simtit in spate, la "noada fundului" mici intepaturi. La 2 zile dupa am inceput sa simt si niste furnicaturi urcand de a lungul coloanei si cu o durere foarte purtenica la cap. am fost la neurolog unde mi a spus ca e vorba despre o spondiloza cervicaala. Am urmat un tratament cu Vimovo si durerea a disparut. In toata aceasta perioada nu am avut pofta de mancare, cautasem pe internet care ar putea fi cauza si peste tot scria de cancer. Facusem si o radiografie la coloana si mi s a spus ca am un inceput de spondiloza. Ideea este ca dupa atata timp, inca simt acea durere in zona de jos a spatelui, mai ales daca trebuie sa ma deplasez. E ca si cum ceva ma strange si ma face sa ma adun.
Au inceput sa apara si niste dureri la solduri, la incheietura picioarelor, Am momente cand ma doare daca imi ridic picioarele in lateral sau imi pun picior peste picior. Imi pocneste destul de tare in momentul in care fac rotiri de bazin.
Mi am faacut analize de sange unde totul e ok.
Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca de cand au inceput toate aceste problem, am slabit in greutate. si am impresia ca oricat as manca, nu se pune deloc. Ma gandesc mereu ca am ceva grav.
Am fost si la un doctor reumatolog care a spus ca nu este nimic grav la spate in urma consultului.
Va rog ajutati-ma...
3 comentarii
0
07-06-2020, ora 05:45
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
De problemele coloanei vertebrale se ocupa, in tara noastra, neurochirurgul.
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Incercati sa nu faceti explorari imagistice inaintea examinarii clinice, deoarece ar fi inutil, redundant si costisitor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
07-06-2020, ora 06:19
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Și consultați și un psiholog, anxietatea poate sa creeze un corp senzații foarte ciudate.
0
07-06-2020, ora 07:22
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Va multumesc frumos! Sincer imi este frica sa merg sa fac investigatiile necesare gandindu ma ca as putea descoperii ceva grav...Mai ales ca pana acum nu am avut niciun fel de problema.
Adaugă un comentariu / răspuns