Sex între două cupluri

20-08-2020
Amelia88
Nu este medic/terapeut
Amelia88
Vreau să descriu pe scurt peste ce nu pot trece... Suntem deja de 16 ani împreună cu soțul meu și de un an îmi propune să facem sex cu alt cuplu... acest gind mă excită aș vrea să încercăm acest gen de sex... de felul meu sunt rușinoasă și nu pot să-i afirm soțului că sunt de acord, pînă în momentul în care am pus ochii pe o pereche care ne sunt prieteni. Ei sunt un cuplu care iubesc aventurile cum suntem și noi. Îmi fac griji de prietenia noastră. Nu vreau să stricăm ce este acum între noi(Umpic mai mult decît prieteni, ne pupăm noi fetele cînd mai servim dar a doua zi, e ok) Am căutat pe internet așa teme de discuție și nu am găsit nimic asemănător... Aș vrea să citesc ce părere aveți despre așa gen de sex... intr-un fel mor de frică ce va fi a doua zi iar pe de altă parte îmi doresc la nebunie așa experiență. Mulțumesc pentru răbdare și atenție!
7 comentarii
3
20-08-2020, ora 18:36
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Ceea ce descrieti are mai multe variante:
- actul sexual in camera cu alte persoane (fara schimbarea partenerilor)
- actul sexual cu schimbarea partenerilor (ceea ce se mai numeste swinging)

Ca psihoterapeut-sexolog am lucrat de-alungul anilor cu persoane sau cupluri care practicau asta, in diverse combinatii.
Cheia povestii este increderea. Dincolo de curiozitate, excitatia sexuala, ramane intotdeauna ”a doua zi”.
Exista persoane/cupluri care au putut trece peste asta, o practica cu placere si fara alte probleme, dar exista si cupluri carora aceasta practica le-a adus sfarsitul. Curiozitatea a devenit un scop in sine (cat mai multe experiente cu cat mai multe persoane/cupluri), a aparut gelozia etc.

Cu alte cuvinte: placere sau pierdere?

Totul pleaca de la cat de stabila este relatia, cat de puternice sunt sentimentele, cum sunt stabilite/agreate ”regulile jocului” (ex.: fara schimbare de parteneri, cu schimbare de parteneri, fara intalniri separate/sex cu alti parteneri etc.)
Pe de alta parte este vorba de comunicare: atat timp cat nu puteti sa va exprimati deschis trairile fata de sot este riscant sa va ganditi la altceva. Cuplurile care practica tipul acesta de sex comunica foarte deschis si total.
...Iar pe de alta parte este recomandat sa va puneti serios intrebarea, si sa discutati sincer si serios, care este de fapt scopul povestii. Este dorinta/curiozitatea sexuala, plictiseala, sau este o nevoie inconstienta de a a avea alt partener (a ”insela”), si, pentru scaderea sentimentului de vinovatie cautati cumva aprobarea/permisiunea partenerului pentru a-l...insela?
0
20-08-2020, ora 19:05
Amelia88
Nu este medic/terapeut
Amelia88
Buna seara!
Mulțumesc de răspuns... Încă nu știu din ce motiv sotul vrea așa experiența dar voi încerca să vorbesc cu el mai înainte de a face o greșeală pe care să o regret. El îmi promite că între noi nimic nu se va schimba dar am dubii...
1
20-08-2020, ora 20:49
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Exista comunicare buna intre voi ? Vorbiti mult si stiti ca oricand unul dintre voi va avea ceva pe suflet, poate sa ii spuna celuilalt ce il doare fara a avea teama ca acesta se va supara ? Relatia voastra a ajuns la maturitate ?

Ganditi-va bine inainte, nu luati decizii doar pe baza de excitare. Fanteziile sint frumoase, dar uneori e bine sa ramana doar fantezii...

Daca va fi sa fie, stabiliti macar niste reguli, pentru inceput mai stricte, ca sa puteti testa si sa nu fie chiar atat de ingrozitor "a doua zi" daca nu va place.
De exemplu ati putea face in felul urmator:
- sexul va avea loc doar in prezenta partenerului
- sexul se face doar cu prezervativ si nu este permis schimb de fluide
- nu sint permise sarutarile pe gura
- fara indragosteala si atasament
- daca ma simt neplacut, te opresti cand spun eu fara discutii
0
22-08-2020, ora 05:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce bataie de joc fata de Sfanta Taina a Cununiei!
Vedeti sa nu luati virusul HPV cancerigen care se ia cu tot cu prezervativ, prin simpla frecare a zonelor genitale.
3
22-08-2020, ora 10:21
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Clara, daca vrei sa intri in Imparatia Cerurilor iti recomand sa nu mai frecventezi aceasta sectiune a forumului unde se vorbeste despre sex. Pentru ca stii si tu ca sexul este un mare pacat si poti pacatui si prin faptul ca te-ai gandit la el. Cand tu citesti toate pacatele pe care le scriem noi aici e ca si cand le-ai face tu insati. Eu chiar nu inteleg ce poate cauta o persoana asa sfanta ca tine in discutii despre sex...
2
25-08-2020, ora 11:14
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul in care deja ai dubii Amelia sunt sanse mari ca ele sa fie mai mari odata ce trece timpul. E utila intrebarea ta legata de motivul pentru care isi doreste sotul tau asta. Ati epuizat restul varietatii din relatia voastra intima?

Pe de alta parte daca nu esti convinsa, e important sa iei in considerare faptul ca poti spune oricand nu fara vinovatie. A spune nu fara a simti vinovatie e posibil pentru orice fel de interactiunea intima, fara a fi neaparat necesar sa-ti justifici refuzul prin altceva decat prin disconfortul ce il simti.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
06-09-2020, ora 05:25
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@Marcus Maximus
Nici eu nu sunt asa de religios, dar Clara are dreptate, cand spune ca se poate lua virusul HPV, care este cancerigen si este adevarat ca se poate lua chiar si cu pezervatv ! Acest HPV este cancerigen, si este foarte contagios ! Eu in locul tau nu as mai comenta pe altul, si mai degraba m-as informa eu personal...si ai cea mai buna varianta.intri pe internet pe Goagal, si scrii virusul HPV cauze si diagnostic si vei gasi o multume de informatii !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  •