Sex neprotejat

01-07-2018
Anaana77
Nu este medic/terapeut
Anaana77
Bună seara. Aș dori sa trec direct la subiect. Am făcut sex neprotejat cu iubitul meu acum o săptămână, după 2 luni de pauză. Nu a ejaculat in mine. Mai exact pe data de 24 iunie ar fi trebuit să îmi vina ciclul, iar pe 25 am făcut sex neprotejat. Am o săptămână întârziere și încă nu mi-a venit ciclul. Ce pot sa fac ? Sunt foarte îngrijorată. Aș putea fi însărcinată? E posibil sa am o dereglare hormonala? Când aș putea face un test de sarcină? Astept raspăns...
2 comentarii
0
01-07-2018, ora 22:07
Anaana77
Nu este medic/terapeut
Anaana77
Nu îmi răspunde nimeni.??
1
02-07-2018, ora 10:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Probabil au "amutit" toti cand au citit ca faceti sex neprotejat si va intrebati apoi daca ati ramas insarcinata.
Trebuia sa fi aflat pana acum ca puteti ramane insarcinata si in absenta ejacularii, din cauza acelui lichid care apare la barbat in timpul excitatiei, lichid care poate contine spermatozoizi.
Educatia sexuala corecta, facuta din surse profesioniste va poate ajuta sa nu mai treceti prin astfel de situatii. Internetul nu poate tine loc de test de sarcina.
Va recomand sa mergeti la un control ginecologic si sa vedeti ce se intampla. Chiar daca nu exista o sarcina pot exista dereglari hormonale care sa ascunda alte probleme.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: