sex oral neprotejat

19-06-2007
harrypotter
Nu este medic/terapeut
harrypotter
Am mai postat acest mesaj si la alta sectiune a acestui forum, sper sa nu fie vreo problema. Ideea e in felul urmator...

Am si eu o problema si am nevoie de un sfat. Am fost acum cateva zile la o prostituata si am facut sex oral neprotejat. Abia acum am realizat riscurile la care m-am expus. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac acum.
Ieri am sunat-o si am intrebat-o (mai pe ocolite) daca are vreo boala care se transmite pe cale sexuala si mi-a spus ca nu are, ca are analizele la zi, ca este curata etc. Eu nu pot acum sa ma bazez 100% la ce mi-a spus ea.
Cat de mari sunt riscurile?
Mai trebuie sa precizez ca am avut o iritatie la penis dar in ziua in care am fost la ea imi cam trecuse (dar nu in totalitate).
Mersi ptr orice sfat.
1 comentarii
0
20-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Sexul oral expune exact la aceleasi riscuri ca si sexul normal, adica posibilitatea de a va imbolnavi de TOATE infectiile cu transmitere sexuala : SIFILIS, GONOREE, TRICHOMONIAZA, CHLAMIDIAZA, HIV, HEPATITE B SI C, etc. Aveti doua posibilitati: sa mergeti la un medic dermatolog si sa incercati niste tratamente preventive pentru unele dintre bolile mentionate mai sus sau sa asteptati sa vedeti daca se manifesta vreo una dintre ele.
Adaugă un comentariu / răspuns