sfatuiti'ma va roog!! tratament helicobacter

09-09-2010
Thania
Nu este medic/terapeut
Thania
Tratament deosebit de eficient impotriva Helicobacter Pylori, cancer stomacal, esofagian,

Colostrum 500mg Mastic Gum Extract 50mg Broccoli Sprouts (2.000mcg Sulforaphane)

Source Naturals SUA

Va rog sa'mi spuna cine se pricepe daca a folosit acest tratament sau daca are informatii despre cum se procura, de unde se comanda..daca e eficient sau orice altfel de informatii legate de tratament!e o speranta ca as putea scapa de aceasta bacterie de care nu mai scap:(!!va rog sa ma ajutati!sanatate multa
3 comentarii
0
10-09-2010, ora 15:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Eu mi-am vindecat gastrita eroziva si tin sub control helicobacterul (nu mai am dureri decat foarte rar si mi-a scazut si "nr" lor) cu Mastic Gum. Sulphorafanul nu a avut efectul scontat, dar sunt persoane multumite si de el. Colostrum e bun pentru tot tractul digestiv. Dar daca e vorba de cancer sau alte afectiuni locale, numai medicul poate da tratament adecvat. Mastic Gum il iau de la un plafar dispre Hanul lui Manuc (daca esti din Bucuresti), sau prin posta, livrare la domiciliu de la Sanavita. Sanatate!
0
19-11-2010, ora 05:22
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimată d-ră/d-nă Thania,

Tratamentul este, aşa cum aţi precizat şi dvs., deosebit de eficient, însă se procură foarte dificil.
Din păcate, produsele Source Naturals sunt aproape inexistente pe piaţa românească a suplimentelor nutritive - o piaţă care, oricum, în viitorul foarte apropiat va fi sărăcăcită foarte mult de legislaţia UE - iar acest fapt vă pune în situaţia de a nu putea să cumpăraţi produsele nominalizate în mesajul dvs.
Din fericire, însă, NU numai Source Naturals produce Colostrum, Mastic Gum Extract şi Sulforaphane din broccoli, ci şi alte firme, astfel că, în rândurile de mai jos vă voi recomanda 3 produse înlocuitoare, care vor avea efecte terapeutice similare cu cele ale produselor de la Source Naturals.
_
1. Colostrum Prime Life - ----------*
2. Mastic Gum Extract - ----------*
3. Sulforaphane - ----------*
_
ATENŢIE - Citiţi prospectele produselor pentru a afla exact proprietăţile substanţelor active, dar şi modul de administrare al fiecărui preparat în parte.
Consultaţi medicul!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.

(*modificat de administrator)
0
07-07-2014, ora 11:17
alina19761
Nu este medic/terapeut
alina19761
Buna ziua,

am aflat ca am helicobacterul pylori de curand. Imi este foarte rau, si tot am studiat subiectul pe internet. Intrebare: am vazut ca sunt recomandate cele 3 suplimente. eu mi-am cumparat Mastic Gum de la Secom..ca nu am stiut de cel de la Cluj, este acelasi sau? si cei de la Secom au Colostrum si brocolli sulphorane. le pot lua de la ei sau numai de la firma Source naturals? sunt f debusolata si totodata imi doresc din suflet sa scap de aceasta bacterie. multumesc anticipat pt raspuns.ce imi recomandati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici