sforait si probleme cu saliva

Buna ziua, sper ca am nimerit domeniul potrivit pt intrebarea mea!
Fratele meu m-a rugat sa scriu pt el deoarece de aproximativ un an de zile intampina niste schimbari ciudate..in primul rand in fiecare seara se trezeste avand perna uda din cauza salivei care curge in timp ce doarme si in al doilea rand a inceput sa sforaie cam tare dar ideea e ca uneori parca nu poate sa traga aer pe nas bine si tresare si respira pe gura..deviatie de sept din cate stie nu are!ce examene ar trebui efectuate pt aceste 2 probleme sau daca are cineva vreun sfat v-as fi recunoscatoare!Multumesc!
Fratele meu m-a rugat sa scriu pt el deoarece de aproximativ un an de zile intampina niste schimbari ciudate..in primul rand in fiecare seara se trezeste avand perna uda din cauza salivei care curge in timp ce doarme si in al doilea rand a inceput sa sforaie cam tare dar ideea e ca uneori parca nu poate sa traga aer pe nas bine si tresare si respira pe gura..deviatie de sept din cate stie nu are!ce examene ar trebui efectuate pt aceste 2 probleme sau daca are cineva vreun sfat v-as fi recunoscatoare!Multumesc!
5 comentarii

Buna ziua!
primul examen trebue sa.l faca la ORL.
daca se confirma ca are si oprirea respiratiei in somn.. trebue sa mearga si la Pneumoftizio.. pentru o investigatie..numita Polisomnografie!
primul examen trebue sa.l faca la ORL.
daca se confirma ca are si oprirea respiratiei in somn.. trebue sa mearga si la Pneumoftizio.. pentru o investigatie..numita Polisomnografie!

Va multumesc frumos pentru raspuns domnul doctor!

Poate avea polipi.Si la cardiologie poate sa mearga, sa excluda tot ce poate fi exclus
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Da intradevar am auzit si eu ca poate fi in legatura cu inima!vom face toate analizele necesare!mersi mult de raspuns anastasia!o zi buna!

Buna ziua am si eu o intrebare am facut testul, numit spermograma si m-ia esit diagnosticul parvispermie cu azoospermie as mai putea sa fac copi?, l sau ce ma indrumati sa fac va multumesc si astept un raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6O umflatura se pare la glanda salivara
- 4glanda salivara
- 10Sforaie foarte tare - tratament?
- 8nu stiu sa ma controlez
- 0glandele salivare
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 4saliva cleioasa
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 5Probleme inghitire: nu pot sa inghit nici saliva
- 5de 2 zile am o salivă spumoasă
- 3sforait si apnee