sforait si probleme cu saliva

Buna ziua, sper ca am nimerit domeniul potrivit pt intrebarea mea!
Fratele meu m-a rugat sa scriu pt el deoarece de aproximativ un an de zile intampina niste schimbari ciudate..in primul rand in fiecare seara se trezeste avand perna uda din cauza salivei care curge in timp ce doarme si in al doilea rand a inceput sa sforaie cam tare dar ideea e ca uneori parca nu poate sa traga aer pe nas bine si tresare si respira pe gura..deviatie de sept din cate stie nu are!ce examene ar trebui efectuate pt aceste 2 probleme sau daca are cineva vreun sfat v-as fi recunoscatoare!Multumesc!
Fratele meu m-a rugat sa scriu pt el deoarece de aproximativ un an de zile intampina niste schimbari ciudate..in primul rand in fiecare seara se trezeste avand perna uda din cauza salivei care curge in timp ce doarme si in al doilea rand a inceput sa sforaie cam tare dar ideea e ca uneori parca nu poate sa traga aer pe nas bine si tresare si respira pe gura..deviatie de sept din cate stie nu are!ce examene ar trebui efectuate pt aceste 2 probleme sau daca are cineva vreun sfat v-as fi recunoscatoare!Multumesc!
5 comentarii

Buna ziua!
primul examen trebue sa.l faca la ORL.
daca se confirma ca are si oprirea respiratiei in somn.. trebue sa mearga si la Pneumoftizio.. pentru o investigatie..numita Polisomnografie!
primul examen trebue sa.l faca la ORL.
daca se confirma ca are si oprirea respiratiei in somn.. trebue sa mearga si la Pneumoftizio.. pentru o investigatie..numita Polisomnografie!

Va multumesc frumos pentru raspuns domnul doctor!

Poate avea polipi.Si la cardiologie poate sa mearga, sa excluda tot ce poate fi exclus
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Da intradevar am auzit si eu ca poate fi in legatura cu inima!vom face toate analizele necesare!mersi mult de raspuns anastasia!o zi buna!

Buna ziua am si eu o intrebare am facut testul, numit spermograma si m-ia esit diagnosticul parvispermie cu azoospermie as mai putea sa fac copi?, l sau ce ma indrumati sa fac va multumesc si astept un raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2salivare excesiva
- 11fetita de 4 ani sforaie noaptea
- 6Sforai de pe la 15 ani si ma trezesc de mai multe ori pe parcursul noptii
- 6sforait la 3 ani
- 7sforait dupa operatie de vegetati adenoide
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 5Sforăitul nocturn distruge creierul
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 1Baietel de 3 ani sforaie cand doarme
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 21Salivatie excesiva
- 4Sforaitul la copii mici
- 0saliva vascoasa...
- 6Ajutor - persoana care sforaie, suntem DISPERATI !!!!!!!!!
- 1Probleme raspiratoare si saliva groasa.
- 6Sforăit cu gura închisă
- 1Sforăitul o problema!!! Pentru d.nul dr. Flueraru
Mai multe informații despre: Glandele salivare Saliva Sforaitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: