SIDA si sexul oral

05-12-2008
camy88
Nu este medic/terapeut
camy88
O persoana poate fi infectata cu virusul HIV daca face sex oral? Ea-seropozitiva, el-nu. ( ma refer in cazul in care ea ii face lui sex oral). Exista vreo sansa ca el sa ia virusul? Se stie ca nu se ia prin saliva/sarut...dar in acest context este posibil?avand in vedere ca este vorba despre organele genitale...
4 comentarii
0
07-12-2008, ora 06:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
El stie ca ea e seropozitiva, sau ea ii ascunde acest "amanunt"?Folositi pentru mai multa siguranta prezervativul caci nu se stie niciodata.
0
07-12-2008, ora 10:17
Just_Orl
Nu este medic/terapeut
Just_Orl
De urmat sfatul domnului doctor de mai sus.

Niciodata nu se stie, poate sa existe o sansa la o mie, iar el sa fie o persoana ghinionista. Nu m-as incumeta atata vreme cat pot sa ma feresc. M-ar innebuni numai gandul ca as putea sa determin inca o persoana sa treaca prin calvarul in care sunt eu (si mii de altele).

Exista cazuri, extreme e drept, cand din greseala te ranesti la gingie, la obraz in interior, ne curge sange de la vreun dinte (ca se intampla des si usor), iar el din coincidenta sa aibe vreo rana. Nu e de gluma si nici loc de rist atata vreme cat este o probleme de viata si de moarte.

Se recomanda cu tarie folosirea prezervativului. Sa ne rezumam la asta ca, intre noi fie vorba, obtinem destula placere si asa.

Grija mare si precautie!
0
07-12-2008, ora 16:09
camy88
Nu este medic/terapeut
camy88
Din fericire intrebarea nu e legata de mine...e legata de o cunostinta care a facut o mare prostie(varianta masculina din intrebare)...El s-a uitat pe internet si crede ca daca se spune mai peste tot ca sunt sanse extrem de mici de a fi infectat cu virusul HIV in urma unor astfel de raporturi sexuale...inseamna ca poate sa incerce. A cunoscut o tipa care are virusul de mica(contaminare cu o seringa infectata)(ea i-a spus bineinteles, pe langa asta a mai avut raporturi sexuale de acest tip si cu alti barbati, ceea ce nu mi se pare normal atata timp cat sunt neprotejate) si in loc sa se gandeasca la sanatatea lui, a preferat sa aleaga placerea, sunt atatea femei pe lumea asta sanatoase sau cel putin nu cu boli contagioase, s.a.m.d. din care poate sa aleaga, nu stiu unde i-a fost capul...
0
21-03-2018, ora 08:36
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Salutare. Mi-am facut un test hiv după 3 luni de la un act sexual oral neprotejat ai rezultatul a fost negativ. Pot sta linistit ca nu am nimic?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inel vaginal pentru prevenirea infecției cu HIV - sigur pentru adolescente
  • Unul din șase europeni infectați cu HIV are vârsta de 50 ani sau mai mult
  •