simptome care aparent nu ar putea avea ceva in comun
buna seara, in data de 3 iulie am terminat sesiunea, una pe cat se poate de grea, dar trecuta cu bine, insa prin 4 sau 5 iulie am inceput sa am cefalee, de intensitate redusa pana la medie si rareori de intensitate crescuta, saptamana trecuta s-a adaugat senzatie de greata, care nu era legata de alimentatie sau oboseala, sau aparuta in acelasi timp cu cefaleea, acum 2 zile au inceput sa se umfle si degetele de la picioare si cele dse la maini, dimineata si uneori seara, dar nu tare, si abia se vedea cu ochiul liber, semnul godeului absent(din punctul meu de vedere asta ar fi legat de rinichi, dar nu stiu ce sa mai cred), poate insa aceste simptome sa fie legate de faptul ca de saptamana trecuta incepand am lucrat ceva mai mult decat de obicei.mai ales avand in vedere calucrez in domeniul medical, imi tot inchipui diverse posibilitati de diagnostic...dar nu ajung la nici-o concluzie, vecinul meu, internist a zis ca e dischinezie biliara, dar prezint doar 2 dintre simptomele dischinezieibiliare si am doar 22 de ani...alimentatia e normala...fructe, legume, uneori pizza, sucuri naturale si multa apa, mananc si carne dar in principiu carne de pui sau peshte, si in cantitati nu foarte mari.sper sa fie destule informatii pt a primi un posibil diagnostic, oricum, daca mai continua o zi cu toate astea merg pe sectie si imi fac analizele...
cu multumiri
cu multumiri
1 comentarii
0
03-08-2009, ora 23:49
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Dupa cum bine ati sp, mergeti pe sectie si faceti-va un set de analize uzuale. Cu ele mergeti la un medic internist cu experienta si totul va fi bine! Toate cele bune si multa sanatate;)
P.S. Diskinezia biliara nu tine cont de varsta, tine cont de slabiciuni!
P.S. Diskinezia biliara nu tine cont de varsta, tine cont de slabiciuni!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial