Simptome ingrijoratoare!

Buna ziua, as avea o intrebare de cateva luni incoace imi simt gatul incordat si am o senzatie de nod in gat (nu foarte tare dar destul de deranjant), de fumat fumez in jur de 5 tigari pe zi aproximativ, pe langa astea am si ganglionii umflati mai ales in partea stanga.Acum 3 luni am fost la ORL si mi s-a zis ca e din cauza sinuzitei, si cand mananc parca imi sta ceva in gat si ma tot bate gandul sa nu fie ceva inceput de cancer sau de altceva doamne fereste, daca puteti sa imi dati un raspuns, va multumesc !
1 comentarii

1. Intai trebuie sa mergeti la Endocrinologie sa faceti niste analize de sange si o ecografie tiroidiana.
2. Daca totul e ok, faceti un test de anxietate pe net. Puteti avea somatizari (nod in gat, incordarea muschilor) ale unei afectiuni numite anxietate.
3. Nu se poate da diagnosticul de cancer decat in urma unor analize serioase, de catre medicul oncolog, nu pe net. Dar faptul ca va ganditi la cancer poate fi tot un simptom al afectiunii numite anxietate.
2. Daca totul e ok, faceti un test de anxietate pe net. Puteti avea somatizari (nod in gat, incordarea muschilor) ale unei afectiuni numite anxietate.
3. Nu se poate da diagnosticul de cancer decat in urma unor analize serioase, de catre medicul oncolog, nu pe net. Dar faptul ca va ganditi la cancer poate fi tot un simptom al afectiunii numite anxietate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12problema in gat fara diagnostic
- 5Senzatie ciudata in gat, respiratie greoaie
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 12Senzatie de nod in gat! Va rog, am nevoie de ajutor !!
- 4Gusa nodulara chistica
- 6Nod in gat si durere in piept
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 1Senzatie corp strain gat
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 1Gâlmă în gat
- 2Nod in gat / Gat umflat
- 1Nod in gat
- 0Dureri de gat si limba
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 4Nod in gat ce sa fie?
- 3Durere cap
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: