Simptome multiple fara rezolvare

Va salut. Numele meu e Cristi. Am sa incerc sa fiu cat de scurt pot dar am multe detalii.Anul acesta in iunie am apelat la o clinica particulara pentru tratament hemoroizi. 5 hemoroizi maricei interiori. Am inceput procedurile cu tratament: Fluxiv si o crema uz intern. In pachetul tratamentului intra si eco abdominal si colonoscopie. Eco a iesit foarte bine. La colonoscopie au depistat: descendent si flexura hepatica: mucoasa cu hiperemie difuza si cateva eroziuni superficiale. Au prelevat biopsii. Tratament: Normix, VSL3 si Pentasa. Am inceput tratamentul. Dupa 3 saptamani am inceput sa ma simt rau. Stare generala de moleseala, dureri de spate si de cap si senzatie de nod in gat. Am ajuns la urgență. EKG si analize sange. Sangele ok. Verdict: astenie si coloana putin stramba. Tratament: calciu fier magneziu. Starile au continuat. Am ajuns la medicul de familie. Mi-a refacut Eco. A iesit bine. A vazut rezultatul colonoscopiei si mi-a spus asa: starea de rau e de la astenie. Cu colonul: tratament. Normix, Sargenor Fiole si Nexium. Am inceput tratamentul. Dupa 3 zile mi-au iesit pe gat spre piept niste pete mici rosiatice dar fara mancarimi. Am oprit tratamentul, au disparut dun ziua urmatoare.Dar pe limba aveam niste brobonele rosii in parti si o culoare mai ciudata a limbii plus nodul in gat care nu disparuse deloc. Am mers si la un medic generalist. Limba nu are nimic las-o in pace iar nodul...esti speriat si starile de la astenie. Am mers iar la medicul de familie care in sfarsit a diagnosticat o ciuperca in gat si pe limba. Tratament: Nistatina. M-a pus sa fac si scaun de digestie pentru problema mai veche din intestin. Am facut inclusiv coprocultura si coproparazitologicul. Rezultate: nu diger destul de bine fibrele. Tratament: triferment. Mi-au sosit si rezultatele biopsiilor:colita nespecifica, inflamatie cronica nespecifica. Am continuat tratamentul doar pt ciuperca si trifermentul. Am fost indemnat sa fac Calprotectina. Am facut-o a iesit foarte bine.De 3 zile simt in partea stanga putin sub coasta in spre jos o durere "surda" mai mult la anumite miscari si borboroseli in zona respectiva. Am contactat doctorul cu colonoscopia si mi-a recomandat iat VSL 3 si inca un medicament. Nu stiu ce sa mai fac. In ultima luna am slabit 7 kg. Am starea de moleseala, nu mai dorm cum trebuie, incerc sa mananc cat pot de mult impotriva lipsei totale de aperit. Are cineva idee ce pot sa fac? Apropiatii imi zic ca imi induc singur starile astea. Dar simptomele mentionate chiar exista. Multumesc pt rabdarea la citit!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: