Simptome sarcina?

Acum o saptamana am facut sex cu iubita mea. Daca dupa o saptamana, iubitei mele i-a fost rau ( vedea in ceata, o lua cu lesin ), este insarcinata? Ne-am protejat corespunzator, am ejaculat in prezervativ si am scos penisul din vagin inainte de ejaculare.
3 comentarii

Buna ziua, observ ca de fiecare data cand faceti sex apare cate o problema.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti nu exista risc de sarcina, probabil ca partenerei ii este rau din alte motive.
Revin cu recomandarea educatiei sexuale corecte, din surse medicale autorizate; va va scuti de multe griji si emotii, ca cea de acum...
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti nu exista risc de sarcina, probabil ca partenerei ii este rau din alte motive.
Revin cu recomandarea educatiei sexuale corecte, din surse medicale autorizate; va va scuti de multe griji si emotii, ca cea de acum...

Dar daca iubita mea a atins sperma, iar dupa a dus mana la vagin sau a introdus degetul in vagin, exista risc de sarcina?

Sarcina sau nu, acum oricum este prea tarziu! Si eu recomand sa invatati despre sexualitate! Aceste intrebari trebuiesc puse inainte de a face sex, nu dupa. Dupa, s-ar putea sa fie prea tarziu!
Si, ca sa raspund la intrebare, odata expusa la aer, sperma tinde sa degenereze. In prima faza isi pierde capacitatea de a inota, apoi moare. Asadar, in functie de cat timp a trecut de la ejaculare, sansele de sarcina sunt mai mari sau mai mici.
Ca recomandare generala, inainte de contactul sexual este bine ca amandoi sa va spalati, mai ales in zona intima. Contactul sexual este de dorit sa aibe loc NUMAI cu prezervativ. Ejacularea se face strict in prezervativ, dupa care actul sexual a luat sfarsit. Prezervativul se leaga si se arunca la gunoi. Apoi, mergeti amandoi si va spalati. Prezervativul in niciun caz nu se refoloseste si nu se folosesc doua prezervative deodata pentru ca nu e deloc mai sigur asa!
Sigur, anumite aspecte din cele mentionate mai sus pot fi incaltcate, insa NUMAI daca stiti ce faceti! Invatati, invatati, invatati! Amandoi! Si nu va jucati cu focul! O sarcina nedorita nu e joaca de copil!
Si, ca sa raspund la intrebare, odata expusa la aer, sperma tinde sa degenereze. In prima faza isi pierde capacitatea de a inota, apoi moare. Asadar, in functie de cat timp a trecut de la ejaculare, sansele de sarcina sunt mai mari sau mai mici.
Ca recomandare generala, inainte de contactul sexual este bine ca amandoi sa va spalati, mai ales in zona intima. Contactul sexual este de dorit sa aibe loc NUMAI cu prezervativ. Ejacularea se face strict in prezervativ, dupa care actul sexual a luat sfarsit. Prezervativul se leaga si se arunca la gunoi. Apoi, mergeti amandoi si va spalati. Prezervativul in niciun caz nu se refoloseste si nu se folosesc doua prezervative deodata pentru ca nu e deloc mai sigur asa!
Sigur, anumite aspecte din cele mentionate mai sus pot fi incaltcate, insa NUMAI daca stiti ce faceti! Invatati, invatati, invatati! Amandoi! Si nu va jucati cu focul! O sarcina nedorita nu e joaca de copil!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 3un bebe?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 2Sunt insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 2insarcinata?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 1sunt sau nu gravida???
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 7exista riscul sa raman gravida?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: