Simt ca iubita mea nu ma satisface

10-02-2019
roGhentleman
Nu este medic/terapeut
roGhentleman
Am o problema cu iubita mea de aproape fiecare daca cand fac sex cu ea o pot face doar o singura data intr o seara rareori de doua ori, nu stiu sigur ce simt daca e o problema de la mine sau de la ea, dupa primul numar pur si simplu nu mai mi se..(scoala)ma exita mult chiar si atunci doar cand ma atinge si nu gasesc nici un răspuns, ajutati ma(cand am incercat sa o facem prima data nu am putut, eram prea beat, acum ma gandesc doar ca a ramas pe.psihicul meu asta
3 comentarii
0
12-02-2019, ora 12:47
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Din ceea ce descrieti pare ca problema este mai mult la dumneavoastra decat la partenera. Dar sunt prea putine informatii pentru a ne aventura intr-o explicatie.
Este nevoie de o evaluare corecta, responsabila si complexa a situatiei pentru a se elabora o solutie potrivita.

Va recomand sa mergeti la un psiholog-psihoterapeut cu competente in sexologie/terapie sexuala pentru a vedea despre ce este vorba.
0
01-03-2019, ora 20:40
AlexandraCh
Nu este medic/terapeut
AlexandraCh
E normal ca după o partidă sa fii obosit, mulți bărbați trec prin asta. E ok. Rareori găsesc barbatii energia de a mai face o a doua oara imediat dupa prima.
0
05-03-2019, ora 14:27
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca iti pui in cap ca trebuie neaparat sa fii capabil sa o faci de 2 ori la rand ai sanse foarte mari sa nu se intample asta. Penisul nu are butoane pe care sa tot apesi in speranta de a se produce din nou. Nu strica pentru viata ta intima daca vei consulta un psihosexolog.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici