simt ca nu mai fac fata
Buna seara, am nevoie de niste sfaturi pareri orice, sunt tare nedumerita si pe zi ce trece ma adancesc tot mai mult intr-o latura care clar nu imi face bine!
Am o relatie de 2 ani cu un barbat mai mare cu 10 ani decat mine eu am 21, totul pare perfect dar in sufletul meu nu e chiar asa, meseria lui e una mai dificila pt ca e mai mult plecat si eu sunt tot singura asta nu e o problema pt ca m-am obisnuit. Au intervenit acum 2 luni niste probleme ne fiind ceva serios deoarece sau si rezolvat de atunci el e parca pe alta planeta, relatia noastra e pe ultimul loc si nu e prima data cand se intampla asta, el se bazeaza ca eu inteleg, ca eu nu ma supar, dar simt ca am obosit, am incercat sa ii spun dar raspunsul lui e scurt si la obiect 'te iubesc enorm dar sunt intr-o perioada mai dificila'. Nu sunt absurda stiu sa ii fiu alaturi si sa il sustin dar nu inteleg de ce cand a venit acasa a preferat sa iasa cu prieteni decat sa stea cu mine pt ca simteam si eu nevoia sa stau cu el pt ca singura stau mai tot timpul, el nu intelege ca uneori am nevoie sa simt ca ma iubeste ca ia fost dor de mine si asa mai departe, ma gandesc ca poate nu sunt suficient de matura dar fac tot posibilul sa il fac fericit. va rog dati-mi un sfat...am nevoie de cineva care sa ma ajute !
VA MULTUMESC!
Am o relatie de 2 ani cu un barbat mai mare cu 10 ani decat mine eu am 21, totul pare perfect dar in sufletul meu nu e chiar asa, meseria lui e una mai dificila pt ca e mai mult plecat si eu sunt tot singura asta nu e o problema pt ca m-am obisnuit. Au intervenit acum 2 luni niste probleme ne fiind ceva serios deoarece sau si rezolvat de atunci el e parca pe alta planeta, relatia noastra e pe ultimul loc si nu e prima data cand se intampla asta, el se bazeaza ca eu inteleg, ca eu nu ma supar, dar simt ca am obosit, am incercat sa ii spun dar raspunsul lui e scurt si la obiect 'te iubesc enorm dar sunt intr-o perioada mai dificila'. Nu sunt absurda stiu sa ii fiu alaturi si sa il sustin dar nu inteleg de ce cand a venit acasa a preferat sa iasa cu prieteni decat sa stea cu mine pt ca simteam si eu nevoia sa stau cu el pt ca singura stau mai tot timpul, el nu intelege ca uneori am nevoie sa simt ca ma iubeste ca ia fost dor de mine si asa mai departe, ma gandesc ca poate nu sunt suficient de matura dar fac tot posibilul sa il fac fericit. va rog dati-mi un sfat...am nevoie de cineva care sa ma ajute !
VA MULTUMESC!
2 comentarii
Cum, nu stiati ca barbatilor, mai ales celor din preajma vremii insuratorii, le este groaza sa isi piarda ceea ce ei inteleg prin 'libertate' ? Daca, de fapt, stiati asta, nu vedeti cum prin cramponare îi cultivaţi chiar aceasta temere ? Deci, poate ca ar fi bine sa nu puneti problema in termeni 'ori eu, ori prietenii tai !', ci in termeni 'si cu mine, si cu prietenii tai!' Iesiti impreuna cu prietenii lui. Laudati-i prietenii, chiar mai mult decat merita ei de fapt. Cautati sa stabiliti legaturi cu sotiile sau prietenele lor.
Niciodata nu i-am luat aceasta libertate de la inceputul relatiei nu i-am zis absolut nimic chiar daca sarea calul si ajungea dimineata acasa, nu vreau sa ii iau micile lui placeri departe de mine gandul acesta, orice om are nevoie de libertate si el o are pe deplin pt ca eu nu sunt omul acela posesiv ma gandesc si la persoana de langa mine chiar daca nu imi plac toate nu zic nimic pt ca stiu ca el e ok, vreau sa il fac sa inteleaga ca uneori am nevoie si eu de afectiunea lui si in sinea mea ma gandesc daca el nu simte nevoia de a sta mai mult cu mine nu pot sa il oblig... Mereu imi spune de casatorie ca vrea sa facem pasul acesta ca ma iubeste dar de ce nu arata?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie