Simt nevoia sa fac sex

08-06-2018
Je t’aime
Nu este medic/terapeut
Je t’aime
Am 18 ani.sunt virgina.simt nevoia de a face sex de 2 luni, a fost o perioada in care aproape zilnic simteam nevoia asta. A tinut cam 3 săptămâni și dupaia mi-a trecut brusc, dar de o săptămâna a inceput din nou. Dar ideea e ca pur si simplu nu am gasit persoana potrivita cu care sa o fac...acum e mai grav decat prima oara si nu stiu ce sa fac.
4 comentarii
1
08-06-2018, ora 23:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,

O solutie de criza este...masturbarea. Si, pentru a mai elibera si altfel energia sexuala, efortul fizic: miscare, sport etc.
Este normal si sanatos ca la aceasta varsta sa simti lucrurile acestea. Este insa extrem de important sa te informezi asupra vietii sexuale si riscurilor asociate inceperii vietii sexuale si sa incepi viata sexuala in cunostinta de cauza, pregatita si...responsabila. Incearca sa gasesti persoana potrivita fara a forta lucrurile caci un esec la inceput poate fi neplacut si poate sa influenteze negativ ceea ce se va intampla mai tarziu. Dar nici nu face o obsesie din asta si din gasirea partenerului "perfect".
0
10-06-2018, ora 18:25
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Primul contact sexual poate influența activitatea sexuală de mai târziu. Informează-te despre ceea ce înseamnă activitate sexuală, despre modul cum te poți proteja de o sarcină sau de bolile cu transmitere sexuală. Un om informat poate lua decizii în cunoștință de cauză, pentru că informația înseamnă putere, iar puterea îți dă încredere.
Multe sentimente și senzații fizice, sexuale, gânduri, fantezii cuprind mintea și corpul, sunt complet normale – și denotă funcționalitatea sistemului hormonal și reproducător. Presiunea anturajului, curiozitatea, poate fi confundată în unele cazuri cu sentimentul de a fi pregătit pentru începerea vieții sexuale. Deși corpul poate avea abilitatea de a face sex, nu înseamnă ca și mintea este pregătită pentru aceasta etapă.
Îți recomand să-ți găsești un partener, dar nu pe oricine, la întâmplare, ci unul cu care să ai anumite lucruri în comun, cu care să ai o relație în care să fii implicată emoțional, unul care să te respecte și alături de care să poți trăi un moment de care să-ți aduci aminte cu plăcere.
Începerea vieții sexuale este un pas important în viata tinerilor, cu implicații atât fizice cât și emoționale. Este destul de ușor sa treci peste implicațiile fizice ale pierderii virginității (durere, sângerare), dar nu este la fel de ușor sa treci peste latura emoțională a actului sexual. De obicei, de primul act sexual, se atașează anumite emoții și așteptări care nu se îndeplinesc întotdeauna. De aceea e important să știi să-ți alegi partenerul sexual, care nu e bine să fie oricine, ales la întâmplare.
0
13-06-2018, ora 10:14
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Inaintea inițierii primului act sexual, e folositor sa-ti raspunzi la mai multe intrebari legate de viata in cuplu.
E poate important sa discuti cu un terapeut de cuplu despre ce inseamna « persoana potrivita » pentru tine.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
27-06-2018, ora 15:14
Lucian97
Nu este medic/terapeut
Lucian97
Salut! In legătura cu acest mesaj, doresc dacă ai plăcere și timp sa vorbim mai multe in privat pe mess, Lucian vrabie sunt pe Facebook.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici