Simt un disconfort in zona intima

09-06-2018
Alexandra.MD
Nu este medic/terapeut
Alexandra.MD
Buna. Simt un discomfort in zona intima, este un sentiment foarte greu de explicat. Acum 4 zile am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu eu fiind virgina inca, spun asta pentru ca nu am simtit nici durere, nici sangerare nu am avut. Ideea este ca la cateva ore distanta am inceput sa am o usoara senzatie de mancarime in interior dar nu am bagat-o in seama ( tin sa mentionez ca inainte si dupa contactul sexual am facut baie). Mancarimea a continuat 4 zile la rand (inclusiv astazi cand scriu acest mesaj). Ma gandeam ca ar fi o candidoza si am incercat sa ma tratez cu bicarbonat stins in apa/ceai de musetel. Acum simt o mancarime si o pulsatie foarte mare in vagin. Nu stiu ce ar putea fi. Am si o usoara usturime cand urinez si o scurgere de culoare verde destul de vâscoasă
5 comentarii
1
09-06-2018, ora 19:28
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Mergi de urgenta la farmacie si intreaba de test pentru detectarea infectiilor urinare. Este usor de utilizat, si poate indica daca este vorba de o infectie si de care tip este.
Din ceea ce descrii este foarte probabil o infectie. Ideal ar fi ca luni sa mergi de urgenta la un control ginecologic. Bicarbonatul este tratament ce tine de Evul Mediu. Suntem in 2018!
Fara contact sexual si fara schimb de "fluide" cu partenerul sau cu altcineva.
0
09-06-2018, ora 20:10
Alexandra.MD
Nu este medic/terapeut
Alexandra.MD
Multumesc pentru raspuns. Se poate ca o cauza a acestei intamplari sa fie datorata unui absorbant care a stat in geanta mai bine de 2 ani pe care l-am fost in ziua respectiva?
1
09-06-2018, ora 21:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Este foarte posibil. In orice caz este important sa actionezi repede si sa identifici cauza.
Daca este vorba despre o infectie s-ar putea sa fie nevoie sa se trateze si partenerul caci altfel te poate reinfecta si apoi plimbati problema de la unul la celalalt.
1
09-06-2018, ora 23:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Control ginecologic, test secretie, tratament de la ginecológ.
0
10-06-2018, ora 11:47
Stefia
Nu este medic/terapeut
Stefia
Buna ziua!Am un fibrom uterin.As dori sa fac embolizare utetina, aveți idee daca exista un spital de stat in Romania care face aceasta interventie?Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici