sindrom talpa gastii
.Am o prietena care pe data de 31ian 2012 a suferit o interventie artroscopica de menisc la un picior iar pe 24aprilie 2012 la celalalt picior la care a facut sindromul laba gastii.Durerile sunt insuportabile, sa nu mai vorbesc ca nu se poate deplasa.Piciorul care a fost operat prima data nu are probleme dar ultimu operat este dezastru total.Inainte de operatie(artroscopie)rezultatu RMN a fost:EDEM OSOS, PLATOU TIBIAL INTERN, CONDROPATIE STAD |V COMPARTIMENT INTERN (dupa artroscopie medicul a spus ca nu a fost gr |V), PATELO-FEMURALA, LEZIUNE CORN POSTERIOR MENISC INTERN, BURSITA MINIMA.Tratament pentru laba gasti care-l urmeaza este CELEBREX si unguentul ALE gel de la care nu simte nici o ameliorare.Sigur cauza principala este greutatea supraponderala cauzata de un neoplasm ovarian suferit in urma cu 20ani ea avand pe atunci 32ani acum 52ani.Se infometeaza drastic dar fara rezultat.Revenind la acest sindrom, , laba gastii'ce remediu ne recomandati.Multumesc anticipat.VALI, NAVODARI jud CTA.
2 comentarii
Buna ziua!
Ce intelegeti prin ""sindromul laba gastii"'?? Eu ma ocup strict de patologia ante-piciorului, dar inca nu am auzit in toata cariera mea de o astfel de problema.
Leziunile de la nivelul genunchiului sunt, evident, urmarea supraincarcarii mecanice, datorata strict supraponderabilitatii (cartilajul articular a fost supra-solicitat si s-a distrus, provocand gonartroza).
Supraponderabilitatea are o singura cauza, si anume alimentatia excesiva, cantitativ si mai ales calitattiv.
Nu am inteles, ce greutate/inaltime are??
Astept precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Ce intelegeti prin ""sindromul laba gastii"'?? Eu ma ocup strict de patologia ante-piciorului, dar inca nu am auzit in toata cariera mea de o astfel de problema.
Leziunile de la nivelul genunchiului sunt, evident, urmarea supraincarcarii mecanice, datorata strict supraponderabilitatii (cartilajul articular a fost supra-solicitat si s-a distrus, provocand gonartroza).
Supraponderabilitatea are o singura cauza, si anume alimentatia excesiva, cantitativ si mai ales calitattiv.
Nu am inteles, ce greutate/inaltime are??
Astept precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
cred ca valy56 se refera la o tendinopatie de pes anserinus sau o bursita a acestuia
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 1Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 1Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare