sindromul vertiginos

14-02-2009
hrystyna
Nu este medic/terapeut
hrystyna
eu am sindromu vertiginos de 3ani si dupa 1an au depistat ce am am urmat un tratament 1an si jumatate m-am simtit bine dar nu am mai luat tratamentul de 6luni nu ma simt prea bine.acest sindrom se vindeca?in cat timp?am urmatoarele simtome-dureri de cap, ameteli stari de voma, uneori chiar vomam si aveam impresia ca ma sufoc.dar mai am si o discopatia c4-c5.multumesc.
4 comentarii
0
15-02-2009, ora 19:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te intorci la medicul care ti-a dat tratamentul in urma caruia te-ai simtit bine si sa mai faci un control.Si discopatia pe care o ai iti poate creea starile descrise. Balneofizioterapia te-ar putea ajuta la coloana.Numai bine!
0
20-02-2009, ora 13:31
julianalaura
Nu este medic/terapeut
julianalaura
eu am sindrom de 2 ani jumate>m-am tratat cu tanakan si betaserc>mai amelioreaza.de doua luni ma trarez cu un sirop pt circulatie cerebrala.ma simt mult mai bine.nu mai sant ametita tot timpul, si am mai multa energie.sanatate la toti
0
13-03-2009, ora 12:12
hrystyna
Nu este medic/terapeut
hrystyna
acum 2 ani am aflat ca am si discopatie cervicala c4 c5, am dureri de cap si toata coloana.medicul neurolog mi-a dat reteta pentru ketoprofen dupa citeva luni mi-a dat scrisoare pentru medicul de familie aceasta nu mi-a mai dat nici oreteta.eu am si acum perioade cind am dureri foarte mari.ce pot face ?se poat trata aceste cioturi crescute pe coloana cervicala?ca mi-sa spus ca am niste cioturi crescute.
0
04-05-2009, ora 14:17
ioana_sigma
Nu este medic/terapeut
ioana_sigma
buna, acum cateva zile am avut tensiune 17cu 10 si am ametit foarte rau si nu mai aveam stabilitate, au venit cei de smurd mi-au dat un extreveral si ceva pastiluta sub limba si mi-am revenit putin, apoi am venit acasa si am dormit, dar cand m-am trezit am avut din nou acele stari de rau si ameteala. de atunci tot ametita si parca nu am stabilitate, dar am si unele mancarimi in urechi si dureri fulgeratoare. astazi am fost la doctor si am fost diagnosticata cu SINDROMUL VERTIGINOS. va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • EQUIVert - soluția high-tech pentru tratarea sindromului vertiginos
  •