Ameteala, stare de lesin Cine ma poate ajuta?
Bună tuturor as dori sa ma ajutaţi cu câteva sfaturi dacă puteti. Am vârsta de 18 ani şi de două săptămâni mă confrunt cu o stare de ameţeală, dacă mă întorc brusc ameţesc. Ma dor ochii foarte tare se inrosesc şi mă simt mereu obosita. Am o stare de leşin. Şi la şcoală ma stresez din aceasta cauză, nu pot sta la ore ma doare capul, şi simt că îmi bate inima foarte repede si mi se incetoseaza ochii. Ma simt tot timpu ca beată şi ameţesc. Am fost la doctor pentru ca m-am speriat foarte tare, crezând că mor. M-a consultat şi diagnosticul e acesta : SINDROM PSEUDO – VERTIGINOS PERIFERIC. Ameţeala continuă şi pierderea de echilibru. Doctorul mi-a prescris vitamine, calciu, cavit + Vimovo, Betaserc, Neuromultivit si Nootropil. Nu stiu cat ma ajuta aceste medicamente. Le-am luat nu am nici un rezultat tot asa sunt. Ce as putea sa mai fac? Va rog sa îmi spuneţi cum sa scap de acestă stare de rău, vreau sa ma simt ca inainte foarte bine si sa nu ma mai izolez de cei din jur din acesta cauza, deja e un chin pentru mine Mulţumesc astept raspunsul dumneavoastra
1 comentarii
Edti ca si mine anxios cauta pe net net despre anxietate si ai sa vezi ce sintome ai asta ti se intampla si tie si dute al pshiatru ai facut si atacuri de panica asa am facut si eu cauta pe net si vei vedea
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 0ameteala, dureri zona occipitala, sensibilitate la lumina, oboseala
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 0Ameteala
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
- 2Ameteala continua
- 3De ce amețeli la anxietate??
- 6Ureche infundata, stări ameteala
Mai multe informații despre: Ameteala Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: