Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
Ortopedul și reumatoloaga au spus ca e vorba de spondiloza, coloana mea cervicala e dreapta și nu prezintă diverse formațiuni care au legătura cu spondiloza. Dr neuroloaga spunea ca e vorba de un sindrom vertiginos cu afecțiuni vestibulare și mi-a recomandat RMN de craniu și la întreaga coloana. Am m avut de asemenea amorțeli in mâna dreapta (degete)
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
2 comentarii
poate ca aveti amandoua
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11suspiciuni de lupus neconfirmate
- 3Poate fi doar spondiloza cervicala?
- 7Sufar de hipotiroidie si inca nu iau tratament
- 28spondiloza sau anxietate?
- 2Spondiloza cervicala?
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 8probleme de vertij
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 0Amorteala mainilor
- 1Amorțirea
- 0Sindrom vertiginos
- 0Durere zona cervicala
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 2Degetul mare amortit
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 0Brat si Picior Amortite
- 0Slabiciune in picioare
- 0Amorțeală/Durere brat stang
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala amorteala mainilor Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: