Sinechie
Domnul doctor,
In ce consta sinechia? Si daca am cornetele operate poate sa apara? Sau care e cauza ei? si cum poate fi remediata?
In cazul in care sinusurile sunt infundate cum pot fi desfundate? cu laserul se poate?stiu ca sunt cam multe intrebari, dar sunt putin ingrijorata, cand credeam ca am scapat de o suferinta de 4 ani(atat mi-a luat pana sa ma hotareasc sa ma operez de deviatia de sept, din cauza careia mi se spunea ca apar toate problemele pe care le aveam), sa constat ca nu am scapat si tot mai am probleme legate de zona nasului.
In ce consta sinechia? Si daca am cornetele operate poate sa apara? Sau care e cauza ei? si cum poate fi remediata?
In cazul in care sinusurile sunt infundate cum pot fi desfundate? cu laserul se poate?stiu ca sunt cam multe intrebari, dar sunt putin ingrijorata, cand credeam ca am scapat de o suferinta de 4 ani(atat mi-a luat pana sa ma hotareasc sa ma operez de deviatia de sept, din cauza careia mi se spunea ca apar toate problemele pe care le aveam), sa constat ca nu am scapat si tot mai am probleme legate de zona nasului.
1 comentarii
cred ca era corect sa scrii care sunt problemele ramase de care NU ai scapat si care asi putea sa te ajut.
TU.. nu trebuie sa te dai cu presupusu ce ai in nas ( sinechii, sinuzita sau rinita) mergi la ORL.. faci investigatii si afli ce ai..
in acest caz o sa stii ce tratezi
pentru termenii generali ( sinechie, sinuzita) tastezi pe google si afli tot
TU.. nu trebuie sa te dai cu presupusu ce ai in nas ( sinechii, sinuzita sau rinita) mergi la ORL.. faci investigatii si afli ce ai..
in acest caz o sa stii ce tratezi
pentru termenii generali ( sinechie, sinuzita) tastezi pe google si afli tot
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?