Singuratatea depresivului

278 comentarii 1 2 ..... 9 10
0
27-11-2015, ora 00:45
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Rezident, da Buprenorphine este opioid ca metadona doar ca este partial agonist si nu full ca metadona, adica se leaga de receptori mai bland fata de metadona, receptorii miu opioizi.
Si functioneaza la unii la care nimic n-a mers, dand nu o stare de euforie anormala ci o stare mai aproape de normal, dispar suferintele sufletesti care-s date de depresie si nu ne dam seama, urca tonusul, ai chef de una si alta, ai un confort general cam cum are un om sanatos (asa aveam eu pe la 15 ani), deci nu pare a fi drogare in doze f mici de 0, 25-0, 5 mg/zi, si ca dovada, nu apare nevoia de urca doza si nici nu devii dependent, eu fac de un an chestia asta cu un 0, 25-0, 3 mg/zi deci iau 2-3 zile, apoi opresc alte 2-3, si chiar de o saptamana n-am mai luat si nu am nici o treaba, revine suferinta sufleteasca care era si inainte sa incep prima data Suboxona.
Opresc 2-3 zile ca, culmea, mie incepe sa-mi faca rau dupa 3 zile de luat, imi da iritare si o tristete din aia durere nu alta, nu am inteles de ce.
Cand merge merge cam in combinatie cu Cipralex un 0, 75-2 mg, asa e la mine cel putin.
In SUA se da ptr depresie, se stie asta.

Cu dragostea ai realizat bine, daca se sinucid oamenii, cum poti zice tu mie ca e bine sa fi indragostit ?! E o stare anormala de euforie, tu nu vezi ca in perioada aia o iau razna ambii partenerii si comportamentul e anormal ?! Telefoane de 20 ori pe zi, obsesii gen ca fara tine nu mai pot..nu mai esti atent la ce faci in alte parti, ce e asta ? Nu e echilibru, echilibru e cum ti-am zis, sa-ti placa de cineva la nivel decent doar, si poti face o relatie f buna asa.
Nu ai impresia ca ala te iubeste, ala chiar te iubeste pe bune atunci, doar ca te iubeste fals, nu te vede cum esti real ci te vede cum ar vrea el sa fi, iar tu nu te prinzi de chestia asta ca nu te iubeste ptr cine esti cu adevarat, cand va vedea cine esti adica dupa ce nu mai e drogat partenerul, nu te mai va iubi in majoritatea cazurilor, iar daca tu inca nu ai iesit din drogare, te vei sinucide crezand ca fara ala nu poti sa stai, looool, daca ai realiza ca esti drogat, ai stii si nu te-ai mai supara deloc apoi, ai trai clipa si atat, adica profiti de drogarea aia si de senzatiile alea.
Sa fi sarac si bolnav eu cel putin n-as rezista si as termina, ce rost are sa mai traiesc asa ?! Nu as mai vedea sensul ptr ca viata ar fi doar o suferinta zilnica, dar evident fiecare cum gandeste, suntem oameni diferiti.
0
31-12-2015, ora 16:46
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cred ca aici e cel mai potrivit loc sa recomand 2 filme de dragoste foarte bune cu dilimaci :), "Eliza Graves" si unul pe care l-am mai spus "Two lovers" sau "Iubire la New York" !

An Nou fericit tuturor !
0
31-12-2015, ora 17:45
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Noul an să vă aducă speranţă, sănătate şi fericire!
La mulţi ani!

Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
0
01-01-2016, ora 14:07
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Noul an sa va aduca pacienti fara numar-fara numar domnule Parvan !
La multi (b)ani !

Steve, psihoterapeut pentru psihoterapeuti :)


La multi ani celor ce poarta cu vrednicie numele Sfantului Vasile cel Mare !
0
01-01-2016, ora 16:44
marian54
Nu este medic/terapeut
marian54
Bravo, Stevens :-)
Si eu care credeam ca doar mie mi s a parut...altcumva...o urare postata CHIAR pe toate topicurile relativ active de pe acest forum :-)
Vorba aia, cine se scoala de dimineata ( pardon, de cu seara )... am uitat restul... pt ca am probleme la mansarda si sunt prost. Dar o sa apelez cu incredere, de multe ori solutia poate fi chiar sub ochii mei !
Mereu se gaseste un om bun, un suflet de vioara, care sensibilizat pana la lacrimi de dramele citite aici, va intinde dezinteresat o mana si va spune..., , Sedinta a costat 100 lei. Ne vedem iarasi joi. V am facut si programarea, sa nu uitati, ,.
0
01-01-2016, ora 17:46
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu-i asta-i problema ca circulatia banilor trebuie incurajata in capitalism insa pt acest scop exista un dreptunghi special aici in dreapta cu 'Cabinete si clinici medicale' ! Doritorii sa apeleze cu incredere !

Asta e, de Anul Nou ne-am ales cu o inundatie de mesaje psiho-futile ! :)


P.S FUTÍL, -Ă adj. lipsit de importanţă; inutil; neserios, frivol. ( fr. futile, lat. futilis).
0
02-01-2016, ora 09:53
Laura85
Nu este medic/terapeut
Laura85
La multi ani domnule Pîrvan! Multumesc,
0
04-08-2023, ora 22:32
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Costy 20008, ai reusit sa termini facultatea si sa-ti iei licenta ?
Adaugă un comentariu / răspuns
278 comentarii 1 2 ..... 9 10

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •