Sinuzita, scurgeri groase (galben-verzui), tuse productivă
Buna ziua, am si eu o intrebare:acum două luni am răcit destul de rau, am facut tratament, a fost bine câteva zile si semnele au apărut iara.simtomele sunt nas înfundat, cu scurgeri groase (galben_verzui)tuse productivă in special noaptea si dimineata, nu am alte simptome(fără dureri de cap, fără febra).Am fost la medicul de familie si am facut tratament cu aerosoli pentru sinuzita si recomandare sa ma duc la orl.am fost si spre curiozitatea mea nu am nimic(recomandare sa ma duc la dentist, specific ca am la o măsea o infectie destul de veche).medicul de familie mi-a dat o trimitere sa fac o radiografie pentru sinusuri si a specificat că nu este din cauza masele si mai repede din cauza alergie specifice primăverii.ma puteti ajuta cu niste sfaturi, in ce ordine sa incep.
2 comentarii
Radiografie la rădăcină acelui dinte
Consult stomatolog sa se pronunțe dacă poate sa rezolve asa sau e ceasul de operatie
Citește Sinusita odontogena
Consult stomatolog sa se pronunțe dacă poate sa rezolve asa sau e ceasul de operatie
Citește Sinusita odontogena
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 3secretii nazale purulente, pneumococ si moraxella catarallis.
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 1Nas care curge la fetita 9 luni
- 2Referitor la batista bebelusului
- 2secretie nazala
- 1Se poate face hepatita B de la pastile
- 0secretii nazale
- 0Scuipat dimineata
- 1Mucocel sinus sau infecție gat
- 1Sinuzita cronica
- 20Rinoree posterioara
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 0Îmi suflu nasul și apoi curge un lichid ca și apa