sinuzita, cred, ajutor
buna ziua. cred ca in urma unei raceli severe am facut sinuzita:
simptome:
- curge nasul, destul de mult cantitativ, in 2 zile aproape un bax de 12 pachete de servetele, culoare albicioas galbuie, consistenta groasa
-durere cap- la nivelul fruntii, se duce in sprancene si obraji si ma dor si dintii- tot maxilarul de fapt
- ma doare mai tare cand ma aplec sa ma descalt- se accentueaza durerea din frunte, destul de tare, "bubuie" asa
-am temperatura normal sub valorea 35, 9, dar acum a crescut la 36, 2- stiu ca nu e febra, dar poate conteaza informatia
- am avut si dureri de muschi, dar am facut vaccinul antigripal in noiembrie, deci nu stiu daca e gripa
de 3 zile iau parasinus, vitamina c, echinaceea si picaturi de nas seara la culcare ca sa pot dormi
gatul nu ma doare
ar trebui sa iau antibiotic? eu am acasa ciprofloxacin, as putea sa iau 2 pe zi de 500 mg? (doctorul meu de familie nu este in localitatea in care lucrez si nu ma pot duce la el)
simptome:
- curge nasul, destul de mult cantitativ, in 2 zile aproape un bax de 12 pachete de servetele, culoare albicioas galbuie, consistenta groasa
-durere cap- la nivelul fruntii, se duce in sprancene si obraji si ma dor si dintii- tot maxilarul de fapt
- ma doare mai tare cand ma aplec sa ma descalt- se accentueaza durerea din frunte, destul de tare, "bubuie" asa
-am temperatura normal sub valorea 35, 9, dar acum a crescut la 36, 2- stiu ca nu e febra, dar poate conteaza informatia
- am avut si dureri de muschi, dar am facut vaccinul antigripal in noiembrie, deci nu stiu daca e gripa
de 3 zile iau parasinus, vitamina c, echinaceea si picaturi de nas seara la culcare ca sa pot dormi
gatul nu ma doare
ar trebui sa iau antibiotic? eu am acasa ciprofloxacin, as putea sa iau 2 pe zi de 500 mg? (doctorul meu de familie nu este in localitatea in care lucrez si nu ma pot duce la el)
2 comentarii
Mergeti la farmacie si cumparati, , inhalant.. Pui la fiert un litru de apa, iei oala de pe foc pui doua trei picaturi de inhalant, iei un prosop il pui pe cap in asa fel sa acoperi si oala si inhalezi aburi cat poti de muli. inhalezi pe nas expiri pe gura, cu atentie sa nu te oparesti de la abur. Seara la culcare foi de varza pe frunte legate cu o fasa, bafta. Ai grija pori ajunge la punctie si cred ca nuti convine.
mirelaaprilie
diagnosticul de sinuzita.. poate sa.l puna numia un medic ORL.. dupa o radiografie SAF
medicul de familie poate numai sa suspecteze.
din simptome.. cred ca e o viroza
in acest caz NU se recomanda antibiotice
dar dupa un consult ORL.. o sa stii sigur
diagnosticul de sinuzita.. poate sa.l puna numia un medic ORL.. dupa o radiografie SAF
medicul de familie poate numai sa suspecteze.
din simptome.. cred ca e o viroza
in acest caz NU se recomanda antibiotice
dar dupa un consult ORL.. o sa stii sigur
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.