Slăbiciune exagerată, mușchi moi care tresar.AJUTOR!

03-01-2018
Ionut2793
Nu este medic/terapeut
Ionut2793
Bună ziua! Mă numesc Florin, am 23 de ani, iar în urma unui stil de viață dezordonat mi-am distrus organismul.De câteva luni tot umblu pe la doctori, dar ei nu știu ce am.Totul a început în vară după o săptămână de distracție, nopți nedormite, mult alcool, țigări.Stateam la masă cu prietenii, fumam și beam și a început să mi se zbata mușchiul de la antebrațul stâng și să îmi amorțească degetul mic.Nu am băgat în seamă, am tot continuat.Dimineata când m-am trezit nu va pot explica cum m-am simțit: eram pe alta planetă, pluteam de rău ce îmi era.Precizez că înainte mai făceam așa, dar după 2 zile îmi reveneam, dar acum nu.Am mai făcut analize ai toate ieșeau bune.In sfârșit...din acea zi am rămas cu următoarele simptome și nu îmi mai revin orice as face:
-muschi moi care se zbat/spasme musculare, practic parca nu se mai pompează, nu se mai întăresc
-spasme ale degetelor de la mâini cu o culoare foarte urâtă a palmelor(roz, mov, roșiatică) circulație proastă
-vene îngustate
-Palmele și tălpile îmi ard și transpiră tot timpul
-imi arde corpul tot timpul și mi-e sete
-stomacul parcă nu și-a mai revenit de atunci și am un gust amar dimineața
-tiuit in cap, in urechea stângă și un țârâit
-oasele trosnesc
-scame in campul vizual
-cand fac efort văd dungi galbene, senzația că plutesc, că leșin, dar după mă simt mai bine
- când respir aud zgomote ciudate la plămâni și parca sunt îmbâcsiți in toxine
-bataile inimii parca sunt mai slabe, parca nu mai pompează
-degetele mi se adună
- când fac efort și transpir, parca de la plămâni
- stare de confuzie

Cel mai mult mă deranjează mușchi aceștia moi, albicioși care tresar ca și cum nu ar mai avea în ei niciun mineral, vitamină sau nu primesc sânge și oxigen.
Bănuielile mele sunt:
-Lipsa mare de calciu/ spasmofilie, tetanie
-Proasta calitate a sângelui care hrănește mușchii
-Probleme cu circulația/colesterol
-Oxigenare proastă din cauza plămânilor
-O infecție in corp sau ceva bacterie pe la stomac
E ca și cum corpul e tot în mahmureala aia și nu își mai revine și sângele e îmbâcsit in toxine.La alcool am renunțat definitiv acum 4 luni, iar la țigări începând de azi.ROG MULT DOCTORII DE AICI SĂ IMI RĂSPUNDĂ SAU CINE A MAI TRECUT PRIN AȘA CEVA.MULTUMESC!!!
1 comentarii
0
11-01-2018, ora 18:45
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Insuficiența cardiacă și încă ceva, bănuiesc că o hepatită. Mergi la cardiolog și interne.
Adaugă un comentariu / răspuns