Slabiciune musculara.
Buna ziua! De 7 luni am o slabiciune musculara, obesesc foarte repede, obosesc cand vorbesc si cand mananc. Nu pot intoarce capul stanga-dreapta ca ametesc foarte tare si ma drzechilibrez. Am facut EMG si a iesit : Polineuropatie senzitivo-motorie axonala cronica. Stimulare repetitiva n median/APB si ulnar/ADM, n peroniar/EDB releva decrement de 9.3℅ in amplitudine cu aspect caracteristic pentru sindrom miasteniform.
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
1 comentarii
Buna! Ai aflat de ce in ti pierzi echilibrul cand întorci capul? Te întreb, deoarece si eu am aceeasi problema! Sper ca ti-ai revenit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 19Frunte si tample umflate
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 0dureri de cap si ameteli
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 3stari de ameteala
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 0Ameteala si rau la stomac
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 1Ameteli
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala Pierderea echilibrului slabiciunea musculara chist arahnoidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: