Slabiciune musculara.
Buna ziua! De 7 luni am o slabiciune musculara, obesesc foarte repede, obosesc cand vorbesc si cand mananc. Nu pot intoarce capul stanga-dreapta ca ametesc foarte tare si ma drzechilibrez. Am facut EMG si a iesit : Polineuropatie senzitivo-motorie axonala cronica. Stimulare repetitiva n median/APB si ulnar/ADM, n peroniar/EDB releva decrement de 9.3℅ in amplitudine cu aspect caracteristic pentru sindrom miasteniform.
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
1 comentarii
Buna! Ai aflat de ce in ti pierzi echilibrul cand întorci capul? Te întreb, deoarece si eu am aceeasi problema! Sper ca ti-ai revenit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 4Lovitura la cap
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 8Stare ciudata de ameteala
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 1Tremur si ma simt slabit
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 6Ameteli si dureri de cap
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 0Intrebare vertij
- 2Posibil AIT?
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala Pierderea echilibrului slabiciunea musculara chist arahnoidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: