Slabiciune musculara.
Buna ziua! De 7 luni am o slabiciune musculara, obesesc foarte repede, obosesc cand vorbesc si cand mananc. Nu pot intoarce capul stanga-dreapta ca ametesc foarte tare si ma drzechilibrez. Am facut EMG si a iesit : Polineuropatie senzitivo-motorie axonala cronica. Stimulare repetitiva n median/APB si ulnar/ADM, n peroniar/EDB releva decrement de 9.3℅ in amplitudine cu aspect caracteristic pentru sindrom miasteniform.
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
1 comentarii
Buna! Ai aflat de ce in ti pierzi echilibrul cand întorci capul? Te întreb, deoarece si eu am aceeasi problema! Sper ca ti-ai revenit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 5ameteala
- 4Ameteala puternica
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 4cornete nazale
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala Pierderea echilibrului slabiciunea musculara chist arahnoidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: