Solutie auriculara cu cloramfenicol

Buna ziua,
Am fost la ORL si am fost diagnosticat cu otita medie supurata. Mi s-a prescris utilizarea a 5 picaturi de Solutie auriculara cu cloramfenicol de 3 ori pe zi. In momentul utilizarii picaturilor incep sa simt o senzatie de durere, usturime si ardere a interiorului urechii. Aceasta durere e insuportabila. E normal asa ceva? Multumesc anticipat.
Am fost la ORL si am fost diagnosticat cu otita medie supurata. Mi s-a prescris utilizarea a 5 picaturi de Solutie auriculara cu cloramfenicol de 3 ori pe zi. In momentul utilizarii picaturilor incep sa simt o senzatie de durere, usturime si ardere a interiorului urechii. Aceasta durere e insuportabila. E normal asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii

este semn ca exista perforatie de timpan.
aceste picaturi NU trebbuie sa ajunga in interiorul urechii
poti sa le schimbi cu Picaturi pentru Ochi..cu Ciprofloxacina.. sunt concepute sa nu irite si nu ustura mucoasa
aceste picaturi NU trebbuie sa ajunga in interiorul urechii
poti sa le schimbi cu Picaturi pentru Ochi..cu Ciprofloxacina.. sunt concepute sa nu irite si nu ustura mucoasa

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3otita bilaterala furunculoasa
- 7otita sau altceva?
- 9otite repetate le bebe de 1 an
- 3otita medie seroasa
- 5otita este contagioasa?
- 4otita medie la bebe de 4 luni
- 4probleme cu urechea in continuare
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 5Otita medie la ambele urechi si durere de gat
- 3otite repetate baietel 1 an si 4 luni
- 0nas infundat si otita
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 9otita seroasa
- 3diagnostic otita medie
- 73otita fibroadeziva
- 3Otita medie.
- 5am 40 ani si otita seroasa
- 2Nicol: De la otita congenitala dreapta la otita externa difuza dreapta.
- 3Otita medie supurata recidivata
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: