Sotret_Caderea Parului

28-05-2012
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Buna ziua,

am luat in urma cu 1 an si 4 luni, timp de 4 luni Sotret 10 mg, in februarie 2011 am incheiat administrarea medicamentelor. Dupa cateva luni, mai exact in iulie 2011 a inceput sa imi cada foarte tare parul. M-am facut toate analizele posibile si astazi am citit pe prospectul acestui medicament ca poate cauza alopecie si subtierea firului de par. Este posibil ca dupa 5 luni de la incheierea tratamentului sa apara caderea parului? As vrea sa imi fac o analiza sa vad daca mai exista urme de acest medicament? Dupa cat timp este eliminat din organism acest Sotret? Mentionez ca din iulie 2011 imi cade foarte mult par, acum am jumatate din parul avut initial si mi-e frica sa nu-l pierd total, de aceea m-ati ajuta foarte mult daca mi-ati spune ce component sa cer sa-mi fie detectat printr-o analiza de sange, sa vedem daca acel Sotret mi-a afectat/afecteaza caderea parului. Va multumesc mult pentru ajutor!
1 comentarii
0
20-06-2012, ora 10:01
Evangeline
Nu este medic/terapeut
Evangeline
Aoleu! sper sa nu fie adevarat. in prospect zice ca substanta activa de la medicament dispare din corp in 1 luna. eu am luat 6 luni, si chiar imi place parul meu, e singurul lucru frumos la mine. sper sa nu fie asa. poate e din alta cauza.
Adaugă un comentariu / răspuns