Sotul meu este foarte gelos
Buna ziua, sunt impreuna cu sotul de 10 ani, avem 3 copilasi o fata de 8 anisori, un baiat de 6 ani si cel mic de 3 ani, viata mea s-a schimbat dupa nasterea fetei, a inceput sa fie posesiv cu mn, ca ma imbrac intr-un fel, desi eu sunt decenta mereu, ca de ce ma vopsesc, de ce imi schimb culoarea la par, cine imi zice? de ce imi fac unghiile? imi urmareste prietenii pe fb, cati am, cati am mai adaugat, i-am dat pana si parola la fb sa vada ca nu ascund nimic de el, insa este posesiv rau, am incercat sa vb cu el, dar din pacate fara rezultat, el ma acuza de infidelitate, ba cu vecinul, ba cu fratesu, ba cu tata, ba cu fratemiu, adica este obsedat, ma bate daca ii spun ce nu imi convine la el, am obosit efectiv, langa un asa om, am incercat sa il schimb dar fara rezultat, daca ma suna trebuie in secunda 2 sa ii raspund, daca nu incep intrebarile, ce faceai de nu auzeai telefonul? il ti pe silentios ? tie frica sa nu te sune amantul sa auda copii? copii de ce nu imi raspunde, ii e frica de tine? mnulte intrebari care pe mn ma obosesc, sincer o spun nu il mai iubesc, este doar atasament, dar mi-e frica sa plec, pentru ca este foarte agresiv, mi-e frica pentru viata mea si a copiilor, chiar daca cu ei nu are nimic, ce ma sfatuiti sa fac eu nu mai am putere sincer, nu am incotro sa o apuc!
1 comentarii
1. poate o solutie ar fi sa te muti la un membru al familiei cu tot cu copii, iar apoi plangere la politie pt a cere ordin de protectie. asta e inceputul.
2. nu are si el frati care sa-l "calmeze" prin vorba cel putin ? ar fi si asta o solutie temporara...
2. nu are si el frati care sa-l "calmeze" prin vorba cel putin ? ar fi si asta o solutie temporara...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Greutatea, gelozia
- 3Sunt gelos pe prietena mea
- 4Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!
- 4gelozia...problema grava
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 4Sa fie gelozia de vina?
- 19Gelozia:( posesivitate, gelozie..
- 6Am ajuns la capatul 'vietii'.Mai am un pas spre sinucidere.CRED
- 6sunt exagerat de gelos si m-am despartit de ea...
- 21Exista remediu pentru gelozie?
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 10Se poate salva casnicia mea?
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 8Simt ca nu mai imi apartine...
- 3Gelozia mea mortală și indiferenta lui
- 5Probleme in căsnicie. Îl bănui ca ma înseală.
- 1Frica de abandon
- 0Soțul îmi reproșază că sunt prea atentă la aspectul meu fizic
- 6Sotia mea a comis un adulter
Mai multe informații despre: gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: