Sotul meu se masturbeaza!

12-09-2017
andreeabymax
Nu este medic/terapeut
andreeabymax
Buna!
Sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani. Eu am 26 de ani iar el are 28 ani. Anul acesta am fost in concediu la mare, si intr`o zi sa dus la baie si numai iesea. Aveam acces pe gemuletul de la baie sa vad ce fac, si cand am vazut el se masturba in baie ( precizez faptul ca in concediu am facut sex zilnic, iar acasa o facem la 2-3 zile).Sa terminat concediu si am ajuns acasa, si l`am prins iar in baie masturbanduse. Mi`am dat seama ca nu face de curand treaba asta, deoarece sta foarte mult in baie. Am incercat sa vorbesc cu el despre subiect, dar mi`a spus ca daca deschid subiectul divorteaza.
Un sfat ce as putea sa fac in privinta asta ? acuma tot timpul ma gandesc de fiecare data cand este in baie daca se masturbeaza.

Multumesc!
4 comentarii
0
12-09-2017, ora 16:19
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, vi se pare ca sotul este satisfacut de activitatea sexuala pe care o aveti impreuna? Din ce descrieti pare ca ar fi suficient; daca insa nu este satisfacut poate sa incerce sa "compenseze" singur. Dupa 11 ani e posibil sa se fi instalat si ceva monotonie in cuplu. Poate ca incearca sa compenseze in felul acesta ceva ce nu este in regula in cuplu. Incercati sa vorbiti cu el atunci cand este relaxat si linistit. Comunicarea este esentiala caci astfel de situatii netratate pot derapa in altele, mai complicate.
Cat de teama este de divort? Cu alte cuvinte sotul foloseste aceasta "amenintare" tocmai pentru ca stie ca va este teama.
Atentie: pe termen lung "barbatia" unui barbat se dovedeste prin capacitatea lui de a-si rezolva problemele, nu de a fugi de ele. Aveti grija la acest aspect.
0
12-09-2017, ora 17:08
andreeabymax
Nu este medic/terapeut
andreeabymax
Multumesc foarte frumos pt raspuns. Eu cred ca este satisfacut in pat din moment ce am acceptat toate propunerile sexuale doar ca sa il indepartez de masturbare. L am mai prins intr o seara in pat langa mn se uita la filme porno da nu se masturba. Nu stiu cum as putea deschide subiectul ca el sa nu plece. De foarte multe ori a vrut sa divorteze da mam rugat de el sa nu o faca. Cred ca a intervenit monotonia si obisnuinta.
Multumesc!
0
12-09-2017, ora 18:04
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Eu v-as intreba cum si unde va atinge pe dvs faptul ca sotul se masturbeaza. Dvs cat sunteti de satisfacuta/ implinita de viata sexuala cu sotul dvs? O relatie de cuplu este formata din doi parteneri, ambii cu nevoi, credinte, asteptari, etc. Dvs Cat sunteti de satisfacuta de relatia de cuplu, in ansamblul ei ? Daca a intervenit monotonia, asta se reflecta in viata fiecaruia dintre dvs, iar de " reimprospatat" relatia o puteti face impreuna. Incercati sa va lamuriti dvs pentru dvs cum stau lucrurile, apoi incercati sa aveti o discutie, cand sunteti intr-o stare d dispozitie buna, relaxata si sa ii comunicati sincer sotului dvs ceea ce simtiti, fara a face acuzatii, reprosuri, sau a pune etichete, ci de a comunica ceea ce simtiti vis a vis de faptul ca sotul se masturbeaza, cum va atinge pe dvs asta, dar si alte aspecte importante din relatia de cuplu. Puteti sa apelati la cateva sedinte de psihoterapie de cuplu, care va pot ajuta sa depasiti monotonia si sa faceti anumite schimbari in relatie, in beneficiul amandoura.

Succes si curaj, ca se poate!
0
18-09-2017, ora 14:03
nadiaadina
Nu este medic/terapeut
nadiaadina
Doamna psiholog cum pot trece peste trauma unui avort? am remuscari si plang cu orele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modul de manifestare în timpul certurilor domestice poate prezice bolile viitoare
  • Calitatea somnului influențează nivelul de satisfacție în căsnicie
  • iHeartUs - aplicația care îmbunătățește relația de cuplu
  • Timpul înlocuiește micile ciondăneli din cuplu cu umorul
  • Nivelul de educație al partenerului influențează sănătatea generală a ambelor persoane din cuplu
  • Știința infirmă zicala conform căreia persoanele opuse sunt atrase una de cealaltă
  • Cum își influențează reciproc stilul de somn partenerii de cuplu?
  •