Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli

De o luna, zi de zi simt spasme usoare pe corp...atat a unor grupe musculare cat si a anumitor vase de sange. Simt frecvent la muschii spatelui, la glezna piciorului stang, deasupra tamplei stangi. De o saptamana simt si dureri de cap (cefalee pe partea dreapta jos a cefei). Unele din dureri sunt mai puternice, altele mai slabe. Am luat doar o singura data aspirina si mi-a treut in 20 de min durerea...insa a revenit a doua zi. Cand merg afara pe strada simt si o ameteala stranie care ma face sa imi pierd acuitatea vizuala. Am senzatia ca mi se misca imaginea asemeni unei camere video ce nu are stabilizator de imagine. De 2 luni am o tuse..uneori seaca alterori cu expectoratie slaba de sputa alba lipicioasa. In aceasta perioada am avut episoade cu aparitii de urticarii la maini si picioare care treceau in cateva ore. Dar acum 2 saptamaini mi-a aparut o umflatura mare pe spate rosie...care s-a absorbit in 24 de ore. Tensiunea mea este de 11/7 culcat si12/9 in sezut. Am facut de curand analize si in afara de ige marit (pentru alergii) si limfocite atipice marite, precum si putin marit acidul uric in sange, nu mi-a iesit mare lucru. Mai astept analizele cu anticorpii de factor reumatoid si cei antinucleari si atunci sper sa am un diagnostic. Postez aceste simptome poate cineva le recunoaste si poate sa mi le explice si mie. Cel mai mult ma ingrijoreaza aceste spasme si cefaleea...Sper sa nu fie ceva grav!!!
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3Am dureri de cap!
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3ce se intampla?
- 4am dureri de cap
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 1Urechea dreapta infundata, stari de ameteala
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 7ma doare capul + ameteli
- 62ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 2Amețeli țiuit de ureche etc
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 0Durere de cap cand ma misc
Mai multe informații despre: Spasmele musculare Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: