sperma.

07-03-2010
Adrian1254
Nu este medic/terapeut
Adrian1254
Buna.
pe scurt: sperma mea nu e chiar lichida.adica...e partial lichida si partial mai solida, ca un gel.si uneori doare cand ejaculez. uneori e mult "gelatinoasa", alte ori mai putin.
e o problema grava?rog raspuns.
a...si ce inseamna"sperma stricata"?
2 comentarii
0
07-03-2010, ora 22:28
daydr3am3r
Nu este medic/terapeut
daydr3am3r
Adrian in locul tau as merge la medic. Nu cred ca e ceva care iti pune in pericol sanatatea dar poate avea efecte secundara. In primul rand, problema asta o ai de mult sau a aparut brusc? Sangerari atunci cand te doare? Culoarea anormala (alba sau galbuie, mata sau translucida)?
Simptomele pot fi cauzate de o problema la prostata in unele cazuri sau de prezenta unui varicocel(varice la testicol). Daca esti din bucuresti, poti face analizele la EuroMedic. Este singurul care face genul asta de analize, cel putin asa mi s-a spus. Sediul este in cladirea spitalului Fundeni. Este foarte posibil ca in cazul de fata sa ai si oligospermie (http://dictionar.romedic.ro/oligospermie). De asemenea, poate semnala prezenta uni boli venerice. Cel mai bine fugi la medic si nu te speria. Si ca sa nu uit, pentru a face o spermograma trebuie sa nu fi avut contact sexual(ejaculare stimulata de o partenera sau in orice alt mod) minim 3 zile inainte de ziua recoltarii.
0
08-03-2010, ora 10:49
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Consultaţi un medic urolog!
P.S. Proprietăţile spermei sunt influenţate de alimentaţie, de sănătatea unor glande (bolile uro-genitale afectează negativ aceste proprietăţi), de activitatea sexuală, etc.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns