Stare de sanatate alterata precara subreda
Am mari probleme cu memoria pe termen scurt si in general uit. Medicul mi-a dat sa iau Nootropil o perioada de 3 luni a fost bun m a ajutat dar ma ingrasam de la el. Luna trecuta mi a zis sa iau Pramistar dar eu am avut o operatie recent si mi e frica sa iau deocamdata. Ce pot sa iau pentru memorie si concentrare? Multumesc
3 comentarii
Daca ai boala cu psihoza nu lua Pramistar ca te baga in psihoza.
Pentru a avea mintea mai clara in timpul zilei fa-ti o limonada cu 2, 5 lingurite de miere (maxim), la borcan de 450 g.
sunt xtreme. apucat-te de cadio (bicicleta sau alergare). zilnic 10 min iar pulsul sa fie pe la 140-160 macar 5 minute
iti garantez ca o sa iti revina memoria si capacitatea de procesare
insa neaparat sa fii pe un tratament care te stabiizeaza. altfel acel puls poate sa iti dea probleme prea mari de stres
iti garantez ca o sa iti revina memoria si capacitatea de procesare
insa neaparat sa fii pe un tratament care te stabiizeaza. altfel acel puls poate sa iti dea probleme prea mari de stres
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa de rabdare si a puterii de concentrare
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 5poate fi o problema din copilarie?
- 10Amorteala falangele superioare ale mainii drepte, lipsa concentrare
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 2Cum pot sa imi cresc capacitatea de concentrare si invatare ?
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 5Memorie slaba, raționament slab,
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
- 1Neuroprotect
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 0A luat cineva Gincko Biloba pentru memorie și concentrare?
- 3Cine a încercat Cebrium pentru concentrare?Cum e?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare afectarea memoriei suplimente pentru memorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: