Stare generala de rau

23-11-2010
nmioana
Nu este medic/terapeut
nmioana
Buna ziua, am o cunostinta care are 23 de ani si acuza permanent o stare generala de rau : dureri de cap ( in spatele capului), stari de voma, dureri de burta. De cand o cunosc eu este o fire care se vaita permanent, dintr-o simpla dureri face "un capat de tara", exagereaza in general lucrurile si mereu se "victimizeaza" pentru a iesi in evideta.
Nu are o dieta variata si bogata in vitamine/ minerale , in general manaca putin si prost calitativ ; are probleme cu digestia (scaune rare si numai cu "ajutpr" laxative, ceaiuri)

In ultima perioada acuza mult mai des dureri de cap, stari de ameteala si voma. a fost la ginecologie deoarece acuza si dureri si probleme in aceea zona si toate analizele i-au iesit in regula si inclusiv cele de sange dupa cum spune ea.
Uneori stau si ma intreb daca problemele au o baza fizica sau un psihica. Ea nici nu vrea sa auda ca are legatura cu starea psihica deci in permanenta are o abordare negativita a lucrurilor.
Am rugat-o sa mearga la doctorul de familie insa nu vrea si acum crede ca are o boala neurologica

Incerc sa aflu o cale ca sa o pot indruma sa mearga la un doctor deoarece ea este o fata buna insa imi este frica sa nu intre intr-o depresie sau sa faca cine stie ce prostie

Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: