Stari de anxietate

05-02-2019
OvidiuSLT
Nu este medic/terapeut
OvidiuSLT
Buna am 27 de ani sunt casatorit am un baietel de 8 ani si la inceputul lunii ianuarie am racit rau de tot am ajuns chiar si la urgente. Dupa tratamente mi-a trecut raceala dar simteam ca nu primesc cateodata aer suficient. Am ajuns la pneumolog pe data de 29.01.2019 si mi-a gasit ca am astm. Prin caile respiratorii.mici respir 47% (PIF 47) Asa arata spirometria. Mi-a dat sa iau de doua ori pe zi AIRFLUSAL FORSPIRO 50/250. O inhalare dimineata si una seara. Este ok cu respiratul dar dimineata de pe la vreo 8 pana pe la 12 - 13 simt o presiune pe piept si respir putin greu si nu pot sta singur.Ma trezesc din somn cu aceste simptome si nu mai pot dormi. Parca as avea o frica de ceva. Nu am pofta de mancare pana seara si atunci mananc putin de tot. Nu simt ca imi este foame. Am slabit in 2 saptamani 9 kg. Sanatate tuturor!
4 comentarii
0
05-02-2019, ora 13:16
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna ziua.

Va recomand sa mergeți la un psihoterapeut pentru o evaluare și sa faceți psihoterapie.
0
05-02-2019, ora 18:12
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua
Consultați un medic psihiatru de la astm puteți face anxietate !
0
05-02-2019, ora 19:03
OvidiuSLT
Nu este medic/terapeut
OvidiuSLT
Va multumesc pentru raspuns!
0
12-02-2019, ora 13:30
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Va recomand sa va ganditi la alt tip de probleme care ”va sufoca” si care nu le mai puteti ”inghiti”. Acolo este problema. Iar un indiciu cred ca se afla in prima propozitie scrisa.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul