Suferim amândoi

01-02-2019
Marya45
Nu este medic/terapeut
Marya45
Am 27 ani și momentan trăiesc in Anglia, cu 2 ani in urma am cunoscut un bărbat care pot spune mi-a schimbat viața total.. ne-am îndrăgostit nebunește unul de altul și chiar am decis sa ne căsătorim.. amândoi am muncit foarte greu aici și am întâmpinat multe greutăți dar împreuna le-am dus la capăt, problema lui mereu au fost părinți mei, nu a dorit ca ai mei sa vina și sa locuiască cu noi pentru ca ei și o duceau destul de greu acasă.. am avut mai multe conflicte in legătura cu asta, dar mereu treceam peste, pana când el a acceptat la insistente al lor mei sa vina și sa locuiască cu noi aici in Anglia..sa luat o casa mai mare au venit ne-au ajutat...timp de 6 luni a mers bine lucrurile nu extraodinar dar bine..in urma cu o săptămâna, mama lui a decis sa vina și ea aici la noi sa se cunoască cu ai mei..iar din cauza unei discuții despre nunta noastră ei intre ei sau înțeles greșit.. partenerul meu fiind la munca in timpul ala..când a ajuns acasă mama lui ia povestit varianta ei și au vorbit doar ei doi. iar varianta al lor mei nu a mai contat..a ascultat doar ce a zis mama lui a ieșit o cearta destul de urâta pentru ca fiecare a ținut cont de părinți..iar noi ne-am despărțit acum. Dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat și o părere, ce ar trebui sa fac acum? El nu ma mai vrea deloc spune ca ura lui fata de mine e mai mare decât iubirea lui, îl iubesc enorm suferă și el și eu dar mereu imi spune ca niciodată nu va putea face casa cu mine ca părinți mei se țin după mine iar eu nu pot fi singura..consider ca sa greșit de ambele părți sau spus cuvinte dureroase..sunt dispusă sa las totul doar sa ne împăcăm dar el nu mai vrea chiar dacă suferă..cine e de vina? Ce sa fac și cum sa ies din treaba asta? Va multumesc
5 comentarii
2
01-02-2019, ora 21:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Când locuiesc două generații apar probleme pentru că sunt diferențe de gândire și percepție. Nu e bine să locuiți nici cu ai lui, nici cu ai tăi, iar deciziile privind viitorul vostru le luați voi doi, nu-i lăsați pe ei să vă decidă viitorul.
0
01-02-2019, ora 22:09
Marya45
Nu este medic/terapeut
Marya45
El a decis sa plece acum chiar dacă suferă și eu și el oare va mai fi vreodată o cale de împăcare? Sunt intr-o stare de șoc sincer
1
02-02-2019, ora 11:07
Psihologie, București
El a ales să plece, tu ai ales să stai cu părinții tăi. Știind că el nu este de acord să stea cu părinții tăi, nu ar fi trebuit să insiști.
Chiar dacă ai reuși să te împaci, relația voastră nu va rezista, pentru că tu nu ai reușit să te desprinzi de părinți.
0
02-02-2019, ora 12:41
Marya45
Nu este medic/terapeut
Marya45
Am mai renunțat o data la ei pentru el și sunt isr disponibilă sa renunț din nou doar pentru a fi cu el da se pare ca el numai dorește nimic..
0
07-02-2019, ora 22:13
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
E foarte greu sa se impace doi oameni. 4 deja e mult si fiecare trebuie sa se jertfeasca. 6 deja e film SF. :-)))

Vorbeam la un moment dat cu un cunoscut, care avea o cunostinta un avocat mai in varsta, care spunea ca divorturile de la familii in care tinerii au stat cu batranii, au adus multi bani in bransa lor de-a lungul timpului.Deci cumva ca o mare parte din paine si-o castigau cu divorturi sau tentative avand tema asta.

Parintii ii pute-ti ajuta si trimitandu-le ceva bani iar ei locuind in tara.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul