Sunet in urechea dreapta.
Roatis V. 63 ani;
Simptome: Sunet continuu in urechea dreapta, cu intensitate variabila(uneori mai mare alteori mai mica);asemanatore cu eliminarea aerului dintr-o camera de bicileta.
Investigatii:RMN-cap;fara a se observa ceva;Autodiagrama-se observa o diminuare a auzului la aceasta ureche.
Mentiuni:sufar de diabet tip 2;operat de un an de glaucom. Acest sunet il am de peste 10 ani si-mi creaza insomnii si disconfort zi de zi.
Recomandari:
Simptome: Sunet continuu in urechea dreapta, cu intensitate variabila(uneori mai mare alteori mai mica);asemanatore cu eliminarea aerului dintr-o camera de bicileta.
Investigatii:RMN-cap;fara a se observa ceva;Autodiagrama-se observa o diminuare a auzului la aceasta ureche.
Mentiuni:sufar de diabet tip 2;operat de un an de glaucom. Acest sunet il am de peste 10 ani si-mi creaza insomnii si disconfort zi de zi.
Recomandari:
1 comentarii
se trece pe un regim alimentar aproape de Vegetarian
se exclud complet Lactatele, dulcele, tot ce este diin aluat cu drojdie si se reduce carnea, se poate doar alba, foarte rar si peste
multe ceaiuri pentru detoxifiere, tratament naturist pentru curatarea vaselor sangvine si fluidificarea sangelui
tratamentul vazodilatator pentru circulatia cerebrala
se exclud complet Lactatele, dulcele, tot ce este diin aluat cu drojdie si se reduce carnea, se poate doar alba, foarte rar si peste
multe ceaiuri pentru detoxifiere, tratament naturist pentru curatarea vaselor sangvine si fluidificarea sangelui
tratamentul vazodilatator pentru circulatia cerebrala
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7eco dopler 3D cerebral-vascular??
- 12Zgomote in urechea stanga
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 4zgomote in urechi cu o presiune care revine in fiecare saptamina cu tensiune
- 1Vuiet in ureche
- 5Fasait in urechea stanga
- 2Zgomot urechea dreapta
- 1zgomote in urechea stanga
- 5am un vajait in urechea stanga
- 1Zumzet in urechi, surzenie
- 1fierbinteli pe nas
- 1Zgomot / puls in urechi
- 0de ieri am in urechi un zgomot ciudat de genul motorul unei masini foarte deranjant
- 2Zgomote ureche
- 1Aud un suierat cand vorbesc.
- 8Otita+tinnitus
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 0Probleme la urechea dreapta.
- 2Fâșit ureche dupa otita
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: