Sunet in urechea dreapta.
Roatis V. 63 ani;
Simptome: Sunet continuu in urechea dreapta, cu intensitate variabila(uneori mai mare alteori mai mica);asemanatore cu eliminarea aerului dintr-o camera de bicileta.
Investigatii:RMN-cap;fara a se observa ceva;Autodiagrama-se observa o diminuare a auzului la aceasta ureche.
Mentiuni:sufar de diabet tip 2;operat de un an de glaucom. Acest sunet il am de peste 10 ani si-mi creaza insomnii si disconfort zi de zi.
Recomandari:
Simptome: Sunet continuu in urechea dreapta, cu intensitate variabila(uneori mai mare alteori mai mica);asemanatore cu eliminarea aerului dintr-o camera de bicileta.
Investigatii:RMN-cap;fara a se observa ceva;Autodiagrama-se observa o diminuare a auzului la aceasta ureche.
Mentiuni:sufar de diabet tip 2;operat de un an de glaucom. Acest sunet il am de peste 10 ani si-mi creaza insomnii si disconfort zi de zi.
Recomandari:
1 comentarii
se trece pe un regim alimentar aproape de Vegetarian
se exclud complet Lactatele, dulcele, tot ce este diin aluat cu drojdie si se reduce carnea, se poate doar alba, foarte rar si peste
multe ceaiuri pentru detoxifiere, tratament naturist pentru curatarea vaselor sangvine si fluidificarea sangelui
tratamentul vazodilatator pentru circulatia cerebrala
se exclud complet Lactatele, dulcele, tot ce este diin aluat cu drojdie si se reduce carnea, se poate doar alba, foarte rar si peste
multe ceaiuri pentru detoxifiere, tratament naturist pentru curatarea vaselor sangvine si fluidificarea sangelui
tratamentul vazodilatator pentru circulatia cerebrala
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 130Probleme cu urechea!!!
- 6Zgomot in ureche
- 3Are vreo legatura tratamentul tbc cu starea de disconfort din urechi?
- 8De vreo 6 luni, am sesizat un fasait in urechea stanga
- 7Zgomot suspect in ureche
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 1Zgomot ureche urechi
- 4Problema urechi: zgomote ciudate
- 0Pocnituri in urechi...daca cineva sufera de ele si daca pana acum sau tratat
- 8ajutati-ma cu o informatie... aud non stop in ureche un puls de azi noapte
- 1ureche
- 1fierbinteli pe nas
- 16Pocnituri in urechi legate de incordare maxilar, nas infundat
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
- 1Vâjâit in urechea dreaptă