Sunt gravida???
Buna ziua!
Iau anticonceptionale yaz iar luna trecuta am uitat o pastila de pe al 3 lea rand adica a 16 a pastila. Am citit pe cutie unde scrie ca daca uit o pastila de pe randul respectiv trebuie sa o iau si pe cele albe placebo sa le arunc. Am facut in tocmai, am luat pastila dupa 13 ore de cand trebuia initial, le am continuat pe celelalte apoi am aruncat pastilele placebo si am inceput alta cutie.
Problema este ca mi a intarziat menstruatia, si azi se fac 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina.
Ce ar trebui sa fac?
Iau anticonceptionale yaz iar luna trecuta am uitat o pastila de pe al 3 lea rand adica a 16 a pastila. Am citit pe cutie unde scrie ca daca uit o pastila de pe randul respectiv trebuie sa o iau si pe cele albe placebo sa le arunc. Am facut in tocmai, am luat pastila dupa 13 ore de cand trebuia initial, le am continuat pe celelalte apoi am aruncat pastilele placebo si am inceput alta cutie.
Problema este ca mi a intarziat menstruatia, si azi se fac 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina.
Ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
Menstra va incepe cand se termina folia actuala pentru ca ati sarit de pastilele placebo, fara hormoni, cand trebuia sa aveti sangerarea! Daca nu veti avea sangerare nici luna asta faceti un test de sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 4am uitat pastila si am luat-o dupa 11 ore
- 1omitere pilula 3 yaz
- 10Exista vreun risc???
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 10ultima pastila
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 0Anticonceptional uitat
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 1Am uitat sa iau pastila a 7 a de Yasmine
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Logest
- 0Logest uitat
- 1Pastilă uitată
- 0Pilule contraceptive uitate!
- 1Am o nelamurire - am uitat sa iau pilula Yasmin
- 0Ajutati-ma rapid va rog! am uitat sa reincep yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: