Sunt gravida???
Buna ziua!
Iau anticonceptionale yaz iar luna trecuta am uitat o pastila de pe al 3 lea rand adica a 16 a pastila. Am citit pe cutie unde scrie ca daca uit o pastila de pe randul respectiv trebuie sa o iau si pe cele albe placebo sa le arunc. Am facut in tocmai, am luat pastila dupa 13 ore de cand trebuia initial, le am continuat pe celelalte apoi am aruncat pastilele placebo si am inceput alta cutie.
Problema este ca mi a intarziat menstruatia, si azi se fac 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina.
Ce ar trebui sa fac?
Iau anticonceptionale yaz iar luna trecuta am uitat o pastila de pe al 3 lea rand adica a 16 a pastila. Am citit pe cutie unde scrie ca daca uit o pastila de pe randul respectiv trebuie sa o iau si pe cele albe placebo sa le arunc. Am facut in tocmai, am luat pastila dupa 13 ore de cand trebuia initial, le am continuat pe celelalte apoi am aruncat pastilele placebo si am inceput alta cutie.
Problema este ca mi a intarziat menstruatia, si azi se fac 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina.
Ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
Menstra va incepe cand se termina folia actuala pentru ca ati sarit de pastilele placebo, fara hormoni, cand trebuia sa aveti sangerarea! Daca nu veti avea sangerare nici luna asta faceti un test de sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 4am uitat sa iau o tableta (au trecut mai bine de 16 ore)
- 2penultima pastila din folie uitata
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 1pilula uitata 40 minute
- 2Am uitat o pilula
- 4Pastila omisa in saptamana 3
- 0Am uitat sa iau pastila
- 3Pastila uitata - Belara
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 1Am uitat 2 zile Belara
- 0Pilule contraceptive uitate!
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: