am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?
Am inceput sa iau Logest de 2 saptamani. Ieri am uitat sa iau pastila si am luat-o astazi dar trecuse deja 10 ore de cand trebuia luata.e nevoie de o metoda suplimentara de contraceptie pana incep urmatoarea folie?
3 comentarii
Da !
Orice pastile isi are rostul, chiar daca nu depasesti limita ( cea de 10 ore in cazul tau ) tot poti avea probleme. Mai ales daca ai uitat sa o iei.
Orice pastile isi are rostul, chiar daca nu depasesti limita ( cea de 10 ore in cazul tau ) tot poti avea probleme. Mai ales daca ai uitat sa o iei.
Am uitat sa o iau la ora la care trebuia, nu am "sarit" peste pastila de ieri...le-am luat astazi pe amandoua:pe cea de ieri, am luat-o de dimineata dimineata si pe cea de azi, la ora obisnuita.Pe prospect scrie ca e nevoie de o metoda suplimentara doar daca nu ai luat-o in primele 12 ore de la ora obisnuita si respectiv "sari" peste acea zi dar nu pot fi suficient de sigura, am nevoie de o confirmare...
Nu este nevoie de mijloace suplimentare in cazul dv. Ati facut foarte bine cand ati luat si pilula uitata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 14logest
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 4Logest si Furazolidon
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3Am uitat sa iau desorelle 2 zile
- 5Am uitat sa-mi iau pastila... sunt speriata
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 10o pastila minus
- 2Logest
- 3Logest pilula 11 uitata
- 3Sangerare anticonceptionale
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 0Pastila de Belara uitată.
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
Mai multe informații despre: logestul pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: