am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?

Am inceput sa iau Logest de 2 saptamani. Ieri am uitat sa iau pastila si am luat-o astazi dar trecuse deja 10 ore de cand trebuia luata.e nevoie de o metoda suplimentara de contraceptie pana incep urmatoarea folie?
3 comentarii

Da !
Orice pastile isi are rostul, chiar daca nu depasesti limita ( cea de 10 ore in cazul tau ) tot poti avea probleme. Mai ales daca ai uitat sa o iei.
Orice pastile isi are rostul, chiar daca nu depasesti limita ( cea de 10 ore in cazul tau ) tot poti avea probleme. Mai ales daca ai uitat sa o iei.

Am uitat sa o iau la ora la care trebuia, nu am "sarit" peste pastila de ieri...le-am luat astazi pe amandoua:pe cea de ieri, am luat-o de dimineata dimineata si pe cea de azi, la ora obisnuita.Pe prospect scrie ca e nevoie de o metoda suplimentara doar daca nu ai luat-o in primele 12 ore de la ora obisnuita si respectiv "sari" peste acea zi dar nu pot fi suficient de sigura, am nevoie de o confirmare...

Nu este nevoie de mijloace suplimentare in cazul dv. Ati facut foarte bine cand ati luat si pilula uitata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Logest si sarcina
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 0am omis o pastila in prima saptamana
- 7spotting LOGEST
- 42 pastilute uitate, din blistere diferite
- 0pastiluta pierduta
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 0am uitat 2 pastile
- 3ajutor! aseara am uitat sa iau pastila!
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 10o pastila minus
- 2Logest - o noua folie
- 0Pastila de a 2a zi sau nu?
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Anticoncepționale YAS
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
Mai multe informații despre: logestul pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: