sunt insarcinata?!

21-09-2012
SimonaB52
Nu este medic/terapeut
SimonaB52
Folosesc anticonceptionale de vreo doi ani, insa cu pauze de cate o luna la o anumita perioada de timp.In ultimele trei luni am luat pilule constant, iar in ultima luna am intretinut relatii sexuale neprotejate cu partenerul meu. Menstruatia mi-a venit normal, insa am simtit o marire usoara a sanilor ( lucru ce nu mi s-a intamplat pana acum la menstruatie ) iar noaptea am o pofta accentuata de mancare.Am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ.In ultimele zile tot simt o usoara durere de ovare si de burta. Mentionez ca nu am luat in greutate, nu ma doare capul sau nu am avut greturi. Uneori cred ca sunt paranoica si ca totul este in subconstientul meu, dar tot simt ca se produc schimbari in corpul meu, mai ales in partea abdomenului.Astept un raspuns, va rog !
P.S: Mai trebuie sa tinem cont perioada fertila daca luam anticonceptionale ? Putem avea relatii sexuale neprotejate in acea perioada, fara a ramane insarcinata in cazul de fata?! Multumesc.
4 comentarii
0
22-09-2012, ora 03:07
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca iei anticonceptionale nu ramai insarcinata nici pe durata administrarii celor 21 de zile, nici in pauza de 7 zile, poti face sex neprotejat oricand, la orice ora. Asta e scopul lor, sa nu ramai insarcinata. Nu mai conteaza perioada fertila si nimic altceva, iei pilulele corect sif aci sex neprotejat oricand.
0
22-09-2012, ora 19:52
SimonaB52
Nu este medic/terapeut
SimonaB52
Multumesc, o seara placuta!
0
25-11-2012, ora 22:48
Anca12345
Nu este medic/terapeut
Anca12345
buna.am si eu o intrebare.sunt virgina si prietenul meu a ejaculat pe burta mea undeva mai jos de buric.dupa doua saptamani trebuia sa imi vina menstruatia si mi-a intarziat 5-6 zile, mentionez ca aveam ciclu regulat.am facut patru teste intr-un interval de 3 saptamani, cu 2 saptamani dupa intamplarea de mai sus, si toate au iesit negative.la 5 saptamani si 2 zile am facut un ecograf si doamna doctor a zis ca nu am nimic. dorec sa va intreb daca ar putea fi vorba de o sarcina si sa nu se fi vazut la ecograf pt ca a fost facut prea devreme?ar trebui sa mai fiu ingrijorata? va rog frumos sa imi raspundeti pt ca sunt nelinistita.va multumesc anticipat.
0
10-01-2013, ora 14:38
kikoo
Nu este medic/terapeut
kikoo
buna. am si eu o intrebare. mi-a intarziat menstruatia 3 saptamani, ma doare burta, spatele, capul si am arsuri la stomac in ultimile zile am observat ca am o temperatura bazala mare, nu am luat anticonceptionale niciodada, am o relatie de 6 ani dar nu am ramas niciodata insarcinata, acum o luna am facut cistita si am luat monural, nu am facut test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •