exista posibilitatea sa ramana insarcinata?

Prietena mea are 21 de ani si un ciclu menstrual regulat (cu sangerari timp de 3 zile). Intrebarea mea este : exista posibilitatea sa ramana insarcinata daca se afla in ziua a doua de menstruatie, avea introdus un tampon vaginal iar ejacularea s-a intamplat la exterior dar atingand putin zona vaginala ? Ea este foarte panicata (virgina fiind) si isi gaseste tot felul de simptome care incep sa ma sperie.
1 comentarii

e putin probabil sa se intample acest lucru, dar nu se stie niciodata. va recomand sa folositi un test de sarcina, imediat dupa ce se termina sangerarea menstruala pentru a avea un raspuns cert.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 2este vorba despre o sarcina?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 8Fetele cu STERILET... HELP !
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 39sunt oare insarcinata?
- 4Sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 1Ciclul menstrual
- 3sex prima data
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 3Contact sexual protejat, menstruatie neregulata - posibila sarcina?
- 2Posibil sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: