sunt insarcinata?

Buna seara!
Am 28 de ani, am o fetita, dar imi mai doresc un copil..luna aceasta am avut contact neprotejat exact la 'momentul potrivit' dupa aproximativ o saptamana am avut cateva semne..ameteam, ma dureau sanii cateva zile nu am avut pofta de mancare deloc, apoi am mancat ca o sparta..culoarea sfarcutsfarcurilor mi s-a inchis foarte tare..apoi a inceput sa ma doara burta am mers la toaleta si am observat ca sangerez, dar nu ca la o menstruatie normala..mult mai putin si o culoare bej, maroniu.. de obicei ma doare burta inainte cu 2, 3 zile sa imi vina ciclul...acum nu am simtit nimic, doar inainte cu cateva ore.. sangerarea mu-a trevtrecut in 2 zile. In mod normal mai aveam 10 zile pana in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul, precizez ca am un ciclu foarte regulat de obicei si niciodata nu mi s-a mai intamplat asta.. cu fetita nu am avut sangerari deloc...deci nu stiu ce sa cred...eu sper ca sunt insarcinata, mi-as dori tare mult..dar totusi sangerarea m-a speriat putin..ce parere aveti?
Am 28 de ani, am o fetita, dar imi mai doresc un copil..luna aceasta am avut contact neprotejat exact la 'momentul potrivit' dupa aproximativ o saptamana am avut cateva semne..ameteam, ma dureau sanii cateva zile nu am avut pofta de mancare deloc, apoi am mancat ca o sparta..culoarea sfarcutsfarcurilor mi s-a inchis foarte tare..apoi a inceput sa ma doara burta am mers la toaleta si am observat ca sangerez, dar nu ca la o menstruatie normala..mult mai putin si o culoare bej, maroniu.. de obicei ma doare burta inainte cu 2, 3 zile sa imi vina ciclul...acum nu am simtit nimic, doar inainte cu cateva ore.. sangerarea mu-a trevtrecut in 2 zile. In mod normal mai aveam 10 zile pana in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul, precizez ca am un ciclu foarte regulat de obicei si niciodata nu mi s-a mai intamplat asta.. cu fetita nu am avut sangerari deloc...deci nu stiu ce sa cred...eu sper ca sunt insarcinata, mi-as dori tare mult..dar totusi sangerarea m-a speriat putin..ce parere aveti?
4 comentarii

Cand as putea face un test de sarcina daca in mod normal as mai avea 8 zile pa na la menstruatie?

Dupa 5 zile de la contactul sexual la care sa produs fecundatia, ca sa intelegi mai exact dupa contactul sexual spermatozoidului ii ia aproximativ 5 zile ca sa fecundeze ovulul in acest timp si organismul tau se pregateste sa elibereze ovulul, deci cel mai sigur vei stii dupa 10-14 zile la un simplu test de sarcina sau analize de sange.

Multumesc! Deci sanse ca testul sa iasa pozitiv sunt...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 4sarcina sau menopauza?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 4Insarcinata?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 0credeti ca este o sarcina
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 3sunt insarcinata?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 0Risc de sarcina?
- 4Sex si sarcina
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: