Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
Sunt la a 3-a folie de anticonceptionale Yasmine. Acum sunt la ultima pilula(12.02.2012), dar ieri la penultima pilula (11.02.2012) in timpul actului sexual neprotejat am avut o scurgere apoasa de culoare rosie. Acum nu o mai am. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? De luni fac acea pauza de 7 zile. Ce mi s-a intamplat este Spotting sau nu ? Va rog sa imi raspunda un medic:( sunt foarte ingrojorata. Iar in cazul in care sunt insarcinata si iau Escapelle, imi poate afecta menstruatia care trebuie sa imi vina in aceasta saptamana de pauza? Multumesc.
6 comentarii
Este o sangerare, nu e semn de sarcina. Pe de alta parte, orice sangerare in timpul actului sexual, chiar ocazională, este un simptom care trebuie sa ducă la un examen Papanicolau.
Deci sa inteleg ca nu sunt insarcinata, dar totusi sa imi fac un test Papanicolau ?
1) Din moment ce aţi luat anticoncepţionale în mod corect, nu aveţi de ce să prezumaţi o sarcină. Este adevărat că există posibilitatea sarcinii şi sub contraceptive, dar aceasta are o foarte mică probabilitate.
2) Sângerările în timpul actului sexual NU sunt semn de sarcină.
3) Sângerările în timpul actului sexual pot fi anodine, fără legătură cu vreo boală, spre exemplu anunţând o menstruaţie. Pe de altă parte, există şi boli severe care pot debuta astfel. Pentru ca să staţi fără grijă că suferiţi de o astfel de boală care v-ar pune viaţa în pericol, este bine să faceţi un test Pap.
2) Sângerările în timpul actului sexual NU sunt semn de sarcină.
3) Sângerările în timpul actului sexual pot fi anodine, fără legătură cu vreo boală, spre exemplu anunţând o menstruaţie. Pe de altă parte, există şi boli severe care pot debuta astfel. Pentru ca să staţi fără grijă că suferiţi de o astfel de boală care v-ar pune viaţa în pericol, este bine să faceţi un test Pap.
Anticonceptionalele in aceasta luna cam 6 pastilute le-am luat mereu cam cu 2-3 ore intarziere, Credeti ca din aceasta cauza s-a intamplat acest lucru ? Practic pot exclude un test de sarcina? au trecut 48 h. Astazi am intrat in prima zi din saptamana de pauza. Acum ma rog sa imi vina menstruatia. Va multumesc !
Nu esti insarcinata, ai avut acea sangerare din cu totul alte motive care ar trebui sa te trimita la medicul ginecolog pentru a afla ce a cauzat-o. Poate fi din cauza unei rani pe col, poate fi din cauza anexitei, poate fi din cauza unui chist ovarian- desi rar faci chisturi in timpul administrarii pilulelor-, oricare este motivul sangerarii, el trebuie identificat, iar asta doar medicul ginecolog o poate face.
Toate va ganditi doar la sarcina, sarcina este ceva frumos in viata unei femei, nu ceva tragic, alte probleme de natura ginecologica sunt periculoase pentru organism si nu trebuiesc ignorate...
Toate va ganditi doar la sarcina, sarcina este ceva frumos in viata unei femei, nu ceva tragic, alte probleme de natura ginecologica sunt periculoase pentru organism si nu trebuiesc ignorate...
Bineinteles, numai ca nu e normal nici la varsta pe care o am (aproape 20 de ani) sa raman insarcinata, inca am scoala si alte lucruri. Va multumesc din suflet pt raspunsuri si am facut o programare la medicul ginecolog ! Si multumesc inca o data ca de fiecare data m-am putut baza pe voi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 10Sunt insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 4posibil sarcina
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 4Sunt insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 0Risc de sarcina?
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: