Sunt insarcinata?

Buna!
Am 23 de ani si in data de 18 aprilie eu si iubitul meu am avut cateva momente de atingeri, printre care am fost atinsa in zona intima cu penisul lui, doar pt 10 secunde (doar atinsa, fara penetrare, fara sperma), eu eram putin uda.
Intre timp am fost racita, am luat antibiotic Ospen. Mi-a venit menstruatia inainte cu 5 zile, adica ieri, au fost cateva picaturi maro, astazi am vazut ca este menstruatie inchegata tot maro. Nu curge normal. Se poate sa fiu insarcinata?
:(
Am 23 de ani si in data de 18 aprilie eu si iubitul meu am avut cateva momente de atingeri, printre care am fost atinsa in zona intima cu penisul lui, doar pt 10 secunde (doar atinsa, fara penetrare, fara sperma), eu eram putin uda.
Intre timp am fost racita, am luat antibiotic Ospen. Mi-a venit menstruatia inainte cu 5 zile, adica ieri, au fost cateva picaturi maro, astazi am vazut ca este menstruatie inchegata tot maro. Nu curge normal. Se poate sa fiu insarcinata?
:(
1 comentarii

Am uitat sa precizez ca dupa atingerea cu penisul, a avut loc jocurile cu mana asupra zonei mele intime.
Luna trecuta mi-a venit ciclul pe 10 si mi s-a terminat dupa 4 5 zile.
Sunt foarte stresata. Se poate sa ma ajute cineva?
Luna trecuta mi-a venit ciclul pe 10 si mi s-a terminat dupa 4 5 zile.
Sunt foarte stresata. Se poate sa ma ajute cineva?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 60e prietena mea gravida?
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 7test de sarcina
- 3sarcina da sau nu??
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 14insarcinata?
- 7A rămas însărcinată?
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: