sunt insarcinata si vreau sa calatoresc

19-11-2009
sandy24
Nu este medic/terapeut
sandy24
Buna ziua!V a rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate.Sunt insarcinata in 4 saptamani si locuiesc in Franta...As vrea sa merg in Romania cu masina, dar nu conduc eu ci sotul meu.As vrea sa stiu daca exista vreun risc pentru sarcina daca calatoresc asa mult?va multumesc mult!
2 comentarii
0
19-11-2009, ora 21:10
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Dacă nu vă stresaţi, nu văd care ar fi riscul. Important este să discutaţi cu medicul dvs. curant, dânsul vă cunoaşte şi vă poate da avizul de plecare, sau nu!

Toate cele bune şi un copil minunat! ;)

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
05-12-2009, ora 16:23
catalinachirita
Nu este medic/terapeut
catalinachirita
Sandi24, nu stiu daca te poate ajuta ceea ce iti spun, dar este o experienta a unei mamici: am condus masina pana in ultimele 2 zile de sarcina. Am intrebat medicul atunci si nu mi-a interzis sa conduc masina. Pe distante lungi conducea sotul. In luna a sasea am facut 1000 km in cateva zile. Totul e sa eviti emotiile.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul