Sunt nesigur de situația asta.. va rog putin ajutor
În primul rând sunt nou aici si nu stiu daca pun postarea bine...Dar am nevoie de ajutor.
Eu si iubita mea am avut niste momente mai private.. problema e următoarea. Avem bănuieli de sarcina dar noi in acele clipa nu am avut contact sexual "intern" (nu am băgat) dar ea a stat peste mine si se tot freca de mine.. problema este ca ea ma udat mult si nu stiu daca prin toata situatia aia eu am scapat putin... Problema e următoarea. Dacă eu am scapat iar ea a fost atinsă chiar daca nu am băgat, sunt sanse de o posibilă sarcina ?
Eu si iubita mea am avut niste momente mai private.. problema e următoarea. Avem bănuieli de sarcina dar noi in acele clipa nu am avut contact sexual "intern" (nu am băgat) dar ea a stat peste mine si se tot freca de mine.. problema este ca ea ma udat mult si nu stiu daca prin toata situatia aia eu am scapat putin... Problema e următoarea. Dacă eu am scapat iar ea a fost atinsă chiar daca nu am băgat, sunt sanse de o posibilă sarcina ?
1 comentarii
Buna ziua,
daca nu a existat penetrare in interiorul vaginului, nu este insarcinata. Pe viitor va recomandam sa va protejati pentru a Evita o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu a existat penetrare in interiorul vaginului, nu este insarcinata. Pe viitor va recomandam sa va protejati pentru a Evita o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sarcina fara penetrare?
- 0Sarcina??
- 4Ajutor!!!!!!
- 3Intrebare urgenta, poate ramane insarcinata??
- 0E posibila sarcina doar prin atingere?
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 1Sarcina fara penetrare ?
- 0Poate ramane insarcinata daca a fost atinsa timp de 2-3 secunde pe vagin?
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 3Secretie vaginala albicioasa-transparenta
- 0Pot ramane insarcinata?
- 5Ne-am jucat puțin și suntem îngrijorați.
- 1Sarcina de la masturbare?
- 3Prea devreme?
- 3Ajutati-ma va rog. Imi e tare frica si ma intreb de ce am aceste dureri
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sarcina? E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare?
- 2Stres.. anxietatea mea a intrecut orice limita
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare