Sex anal și sarcina
Bună! Acum 2 săptămâni eu și prietenul meu am făcut sex anal neprotejat, el ejaculand în mine! (Țin să menționez că știu la ce fel de riscuri legate de boli m-am expus). Am avut grijă să mă curăț cât să nu ajungă la vagin. Pe 1 august ar fi trebuit să îmi vină menstruatia deși au trecut 5 zile și tot nu a venit. Sânii mă dor (deși nu sunt intariti) și uneori am o senzație ușoară de durere a ovarelor. Țin să menționez că am fost foarte stresata acele două săptămâni, ceea ce știu că încetinește oarecum venirea ciclului menstrual. Actul a avut loc la aproximativ o săptămână înainte de venirea menstruatiei. Pot să rămân însărcinată? (Țin să menționez că nu a existat penetrare vaginala, nici jucat cu degetele murdare de sperma acolo)
2 comentarii
Tot sunt puțin speriată cu întârzierea asta majora nu stiu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 4Sunt gravida?
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 8Probleme cu menstruatia
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 0Menstruatie întârziată!
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 8Degetul in vagin
- 1ajutor, va rog!!
- 1Sarcina fara penetrare ?
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1CM intarzie
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 1Intarziere perioada menstruala
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Sexul anal menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: