Sex anal și sarcina
Bună! Acum 2 săptămâni eu și prietenul meu am făcut sex anal neprotejat, el ejaculand în mine! (Țin să menționez că știu la ce fel de riscuri legate de boli m-am expus). Am avut grijă să mă curăț cât să nu ajungă la vagin. Pe 1 august ar fi trebuit să îmi vină menstruatia deși au trecut 5 zile și tot nu a venit. Sânii mă dor (deși nu sunt intariti) și uneori am o senzație ușoară de durere a ovarelor. Țin să menționez că am fost foarte stresata acele două săptămâni, ceea ce știu că încetinește oarecum venirea ciclului menstrual. Actul a avut loc la aproximativ o săptămână înainte de venirea menstruatiei. Pot să rămân însărcinată? (Țin să menționez că nu a existat penetrare vaginala, nici jucat cu degetele murdare de sperma acolo)
2 comentarii
Tot sunt puțin speriată cu întârzierea asta majora nu stiu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 17o intrebare - un raspuns imi da si mie cineva?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 21de ce intarzie ciclul?
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 5Penis enorm, dureri
- 2intarzierea menstruatiei de 3 luni!!!
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 2Sarcina
- 1Menstruatie intarziata
- 1Sunt insarcinata?
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 0As putea sa fiu insarcinata, vreau un ajutor va rog !!!!!
- 4Posibilă sarcină?
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Sexul anal menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: