Sarcina? E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare?

25-10-2021
Andreeamist
Nu este medic/terapeut
Andreeamist
Inainte de toate, mentionez ca sufar de tulburari de panica intr o forma mai grava de vreo 2 ani, iar de aproape 4 luni simt un stres aproape continuu in legatura cu un lucru extrem de irelevant si prostesc:)
Acum cateva luni am avut o forma usoara de gastrita din care a rezultat niste greturi matinale si pe timpul zilei. Eu avand acele probleme, am cautat pe internet, desigur, cauze ale acestor greturi. Normal ca 80% din rapsunsuri reprezentau sarcina:) Mi-am luat panica dupa ce am aflat ca e de ajuns o cantitate minuscula de sperma ajunsa in apropierea vaginului pentru o posibila fecundare, fara niciun contact sexual.
Avand in vedere anxietatea mea usor severa, am inceput tot de ceva luni sa practic masturbarea. Lucrul asta m-a ajutat cu insomnia si reducerea stresului. Si din cauza asta au inceput tot felul de ganduri cum ca, cumva pe degetele mele au fost ceva urme de spermatozoizi de pe o oarecare suprafata pe care am atins o, iar pe urma sa fi ajuns in zona vaginului.
Acum intrebarea mea e: E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare? In cazul prezentat mai sus:))
Mai tin sa mentionez ca sunt virgina si am avut menstruatii regulate pana acum. Stiu ca ii penibil sa intreb sau sa ma gandesc la asta:)) is constienta ca e ceva irelevant, dar tot vreau sa fiu sigura
6 comentarii
1
25-10-2021, ora 11:49
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Nu e posibil, nu.
0
25-10-2021, ora 13:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Pentru anxietatea aceasta severa ce faceti? Medicatie, psihoterapie?

Pentru partea cu masturbarea, respectiv sarcina, ar fi bine sa faceti educatie sexuala, caci este clar ca va lipsesc informatii de baza. Incercati sa va informati din surse profesioniste, medicale, nu din grupuri de discutii.

Conditia necesara pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este ca sperma sa ajunga in vagin. Asta presupune ca sperma sa fie viabila, adica spermatozoizii sa fie vii, lucru care nu se poate intampla daca ei raman mai mult decat cateva minute in mediul nepotrivit.

Cu alte cuvinte nu sunteti insarcinata. Insa anxietatea va joaca feste si este foarte probabil ca si problemele gastrice sunt cauzate tot de anxietate
0
25-10-2021, ora 14:00
Andreeamist
Nu este medic/terapeut
Andreeamist
Am fost la psihiatru din cauza anxietatii si mi s-a recomandat psihoterapia. Da, iau tratament cu magneziu si ceva pe baza de plante care pot spune ca m-a ajutat. Doctorul mi-a zis sa nu iau ceva mai tare pentru ca sunt tanara si nu are rost. Legat de educatia sexuala, nu va contrazic. Toate informatiile le am de pe internet, care nu-i o sursa tocmai sigura si de multe ori se exagereaza, insa avand in vedere ca sunt o persoana foarte anxioasa, am ajuns sa fiu foarte paranoica. Desi si eu stiu ca e imposibil, gandurile nu ma lasa in pace.
1
25-10-2021, ora 15:08
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Va recomand psihoterapie...
0
06-11-2021, ora 01:02
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Exclus... simte-te eliberata de stresul acesta. Nu esti insarcinata. Cauta o biserica, fa sport, plimbate, fa efort pesre zi ca sa te poti odihni. Esti bine.
0
06-11-2021, ora 10:03
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ce varsta aveti ?Studii ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul