sunt o fire nefericita!

Sunt bolnava de 19 ani, acum am 35 de ani.
Ma simt tare nefericita, poti sa imi dai tot aurul din lume, ca tot nefericita ma simt.
E drept ca am si o viata monotona, stau de 12 ani acasa, sunt pensionata medical.
Vin sarbatorile acum si eu nu am nici un chef de nimic.!!!
E drept ca mi-am schimbat medicatia in loc de xanax iau rivotril, zyprexa iau in continuare, de 10 mg si probabil o sa iau toata viata.
Cred ca am o depresie endogena.
Imi vine sa plang intr-una!
Ce ma sfatuiti? ca nu am bani de psihoterapie, iar la dr sun tprogramata de abia in ianuarie.

Citeste mai multe despre rivotril., iar cu solian(alt antipsihotic) impreuna lucreaza de milioane, sa nu ai reactii adverse la Solian.Succes.
Un pas spre fericire.

Daca vrei, cred ca se poate face psihoterapie la Spitalul Obregia la sectiile 7 sau 8, cel putin. Pe mine m-au trimis la o doamna psiholog dupa ce am fost internata (fara plata, bineinteles), dar probabil poti face psihoterapie si fara sa fi fost internata in prealabil, intereseaza-te.

Am trecut si eu prin stari din acestea, si singura scapare a fost la un duhovnic bun, care a reusit sa ma aduca pe linia de plutire, si datorita caruia acum ma mentin, Daca sunteti ortodoxa, va recomand sa va cautati un duhovnic ( de preferat din manastire, pentru ca are mai mult timp), sa va spovediti des, si cu binecuvantare sa va si impartasiti. Doamne, ajuta! Va doresc tot binele.

Cu multa seriozitate pentru ceea ce scriu.Vreau sa ajut, nu vreau bani, nu vreau nimic.

Si pe ce diagnostic te bazezi cand ii dai astfel de recomandari? Ce efecte te astepti sa apara?
In cazul in care nu detii raspunsuri la toate intrebarile de mai sus, sa stii ca este foarte riscant ceea ce i-ai sugerat si sunt convinsa ca intentia ta nu a fost sa te joci cu sanatatea unui om.

Eu muncesc de acasa, sunt foarte odihnita si am timp sa ma gandesc la tot si toate, atunci intervenind starea de depresie.
In cateva cuvinte, sfatul meu este ( pe langa mersul la medic) sa iti gasesti lucruri de facut zilnic si sa stai cat mai mult in compania celor dragi. Singuratatea va agrava intotdeauna depresia.
Daca ai timp si iti place poti incepe o activitatae fizica precum aerobicul de exemplu, pe care il poti practica de acasa, gasind video-uri de pe internet. Iti va da o stare de bine extraordinara.
Numai bine.

Doamna dr Carmen voicescu, asa am sa fac, am sa incerc sa merg si la alt medic sau s ama reprogramez.
Numai bine!

In primul rand trebuie tratata depresia si apoi vine chef si de ciocolata, de sport si de restul, nu puteti pune un om sa faca ceva la comanda daca nu simte chef sa faca acel ceva, o sa manance ciocolata si o sa constate ca nici nu simte gustul cum trebuie !
O sa se uite la un film si constata ca o irita, ca o plictiseste.
Daca incearca sa faca sport constata ca nu are nici pic de chef si putere de asta, iar daca se mai opune mult va agrava starea proasta.
Depresia nu vine ca sa ne batem joc de ea, ea vine ca sa ne puna jos, de aia trebuie intai sa scapam de ea, apoi totul vine de la sine.
Bineinteles ca singuratatea o agraveaza.
Cand iese din depresie constata ca si daca sta acasa gaseste o gramada de lucruri de facut, se duce la plimbare, isi face prieteni, se distreaza, e alta treaba.
Medicatia nu e potrivita si trebuie cumva schimbata insa doar la recomandarea unui medic.
Rivotril-ul agraveaza in general o depresie deja existenta asa cum si Xanax-ul, de fapt toate benzodiazepinele asta fac din pacate.

Am fost ieri la doctorita mea si mi-a schimbat tratamentul. Am luat aseara velaxin si parca ma simt deja mai bine.
Ideea este sa nu stam fara tratament.
Malina Ulinescu nu voia s aisi faca tratamentul si iata unde a ajuns, saraca. Dumnezeu sa o ierte!
E important sa nu ne lasam! Doctorii ne pot ajuta!
Doamne ajuta si sarbatori fericite!

Sabrina cum poti spune ce aia e calea spre fericire ?
De ce crezi ca sunt asa sigura de ceea ce pot face, eu vreau sa ajut, ca nu e prima data cand ajut, am adus fericirea in mintiilor multor persoane bolnave de depresii.E o smecherie, cat ma-m chinuit si cat timp mi-a trebuit sa reusesc sa ajung la acest nivel, sa aduc fericirea mintiilor triste.Smecheria e Regimul alimentar;orarul de administrare a substantelor chimice si miligramajul.

Asa ca ramane o regula de baza si anume pe incercate, incercam pana se nimereste ce trebuie.

Baiete;daca nu as sti despre ce e vorba nu as deschide subiectul, iti zic sincer ca stiu proceduriile de administratie a substantelor x.De ce e important timpul si administratia substantelor si regimului alimentar;timpul e ca sa respire substantele care le admini. iar daca administrezi zilnic tot aceeasi substanta ti sa taiat fericirea, asa ca mat, scuze ca abia scriu, e a cincea bere..

Iar in al doilea rand administrare de medicamente nu poate aduce fericirea in nici un caz.
Pai tu de la 5 beri deja te imbeti ?!

Iar in al doilea rand administrare de medicamente nu poate aduce fericirea in nici un caz.
Ce vorbesti;de cate ori sa iti repet de timp si orar, luate zilnic ele au un efect dureros.asta fac spitalele de psihiatrie.Iar de reactiile adverse ce zici tu;sa stiu daca ai o reactie adversa, tre sa stiu kilogramele, inaltimea si regimul alimentar(poti sa faci o reactie adversa cu painea ceea de toate zilele, sau cu laptele, sau cu multe altele).
Daca vrei sa gusti fericire;scrie-mi pe privat.

Ce vorbesti;de cate ori sa iti repet de timp si orar, luate zilnic ele au un efect dureros.
Luarea zilnica a acelosi substante;tot acelas stereat de magneziu la 6 ore, 12 si 24, nu neaparat stereaturile ce si alte substante x, au un de strigat la cer, sa-ma ajute cineva(cam asta e starea victimei).
Se poate face administrarea zilnica doar cu diferite substante;asta ar insemna sa ai intre minim2 cutii de feluri medicamente.
Cu mult respect!Sunt foarte sigur de cea ce stiu.

Cand unul si-ar face efect, bagi altul, ala lucreaz altfel si tot asa.

Eram ca beata, aveam pulsul 60, mi se marisera pupilele, nu mai vedeam deci bine, foame nu mai aveam deloc.
In concluzie, iau trei xanaxe pe zi si zyprexa seara.
Doamne ajuta!
Sarbatori fericite!

Doctorita imi daduse inca si velaxinul, pe care mi-a fost imposibil sa il suport.
Nu cred ca am gresit, simt si eu ca mai traiesc, nu c asutn drogata!
Sarbatori fericite!

Implicatia mea de a ajuta pe cei in suferinta, o fac cu mult drag.Nu am dreptul sa dau sfaturi sau retete online, daca doriti vorbim pe privat.
Sarbatorii fericite.

Sarbatori fericite.

Okto, ce inseamna cand orice benzodiazepina luata fie si in doza mica, amplifica violent Depresia ? Adica ce semnal este asta ?

Pe termen lung, depresia apare destul de frecvent. Asemenea alcoolului, si benzodiazepinele pot fi considerate deprimante ale sistemului nervos (desi deprimant, in cazul de fata, nu are sensul de a induce depresia, ci de a reduce transmisia electrica), iar utilizarea lor indelungata poate afecta dispozitia (cel putin, in cazul alcoolismului devine destul de evidenta).
Deci nu inseamna nimic. E doar o reactie adversa. Chiar daca e rara la inceputul tratamentului, fiecare organism reactioneaza diferit la aceeasi substanta. Exista unele studii care indica faptul ca administrarea tranchilizantelor scade nivelul de serotonina si norepinefrina (desi un studiu pe care l-am citit ma face sa cred ca influenteaza mai mult serotonina, decat NE). Asa ca agravarea starii depresive induse de benzodiazepine, in cazul tau, poate fi un indiciu cu privire la faptul ca la baza afectiunii tale sta un deficit de serotonina.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 50depresia si anti-depresivele
- 8oare ce am ?
- 115Tulburare depresiva
- 4Cum pot sa scap de depresie?
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 17Depresie sau atac de panica?
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 0efecte adverse la medicamente
- 11am facut primul pas
- 6EMANERA - depresie?
- 4Simptome depresive, neurologice, etc. Un sfat va rog!
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 14Medicamente eliberate gratuit
- 0Nodul malign tiroida si antidepresive
- 2Reacții adverse la medicament tele antidepresive.
- 6Brintelix/Trintelix
- 3Eficienta antidepresive
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele tulburarile psihotice medicamente antidepresive