sunt o proasta?

27-02-2009
kiki L.
Nu este medic/terapeut
kiki L.
Buna fetelor.Scuze ca nu v.am raspuns mai repede dar s.au cam adunat problemele(sanatate, servici, SOT)si oboseala.Stiu ca poate gresesc daca merg mai departe cu aceasta casnicie-agonie dar nu am curaj sa fac altceva.Pe de alta parte, ma gandesc ca am picat de fraiera, ca multe alte fete, in ce.l priveste pe EL.DA s.a purtat minunat cu mine, m.a facut sa ma simt iubita si fericita, dar ma intreb daca a avut aceleasi sentimente ca si mine, cum poate rezista fara sa dea un semn de viata??!!E adevarat ca eu am pus punct relatiei, ca i.am cerut sa nu ma mai caute, dar am sperat mereu ca totusi nu ma va uita, ca va incerca sa ia legatura cu mine.Avem o cunostinta comuna care stie toata povestea mea(a noastra), are nr de telefon al ei dar.nimic.Stie ca m.am intors la servici si stie unde lucrez.Ma intreb de ce nu m.a cautat daca intradevar ma iubeste??!!Oare am fost o naiva care a picat in plasa amorului?! Nu.l pot uita, parca pe zi ce trece ma gandesc tot mai mult la el.Saptamana viitoare voi merge la un preot si voi reveni sa va spun ce.mi va zice.Va multumesc inca o data pt.prietenia voastra si va doresc sanatate, fericire si sa aveti parte de tot ce va doriti.Va pup dulce.
9 comentarii
0
28-02-2009, ora 09:46
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Buna kiki L, nu! nu esti o prosta. Este foarte important ca in viata sa te simti fericita, tu te simteai fericita in bratele lui...Imi pare rau ca ai un sot violent si ca nu se poate ajunge la un compromis intre voi doi. Situatia devine mai dificila de abordat ptr ca sunt doi copii la mijloc, eu zic ca copii mai devreme sau mai tarziu vor intelege si nu te vor condamna. Sunt foarte multe persoane care au crescut fara unul din parinte sau a l-au inlocuit cu altcineva si sunt fericiti, au crescut armonios si au ajuns sa aiba la randul lor o casatorie inpletita cu bucurii, copii tai nu sunt obligatii sa urmareasca bataile si certurile dintre voi... violenta la varsta copiilor tai are un mare impact cu urmari grave in viitor( sunt psiholog). Eu sper ca intr-o buna zi sa ai curajul sa faci pasul de al parasi.. trebuie curaj si multa hotarare. Cu prietenie, Axenya
0
01-03-2009, ora 18:12
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Ma intrebam, doamna psiholog axenia, daca ma puteti ajuta si pe mine? De cate ori vad o greseala de ortografie, nu ma pot abtine sa n-o comentez! Ce sa fie oare? De exemplu in postul dvs de mai sus s-au "strecurat" mai multe greseli care la nivelul dvs de pregatire(cred ca aveti o facultate, eu n-am) n-ar trebui sa fie.Exemple din postul dvs:ca copii-in loc de-ca, copiii(si este indicat sa evitati aceste sintagme, dar lipsa articolului nehotarat "i" este oarecum grava), "fara unul din parinte"-in loc de -fara unul din parinti(un dezacord inadmisibil), "casatorie inpletita"-in loc de -casatorie impletita, "copii tai"- in loc de-copiii tai, "nu sunt obligatii"-in loc de -nu sunt obligati, "al parasi"-in loc de a-l parasi. Ce spuneti, ma puteti ajuta?
0
02-03-2009, ora 18:56
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine te-am regasit din nou kiki!
Daca nu ti-ai gasit/facut curaj pt a lua o hotarare, cel mai inteligent este sa astepti momentul potrivit!Nu trebuie sa te gandesti ca ai fost o fraiera, pt faptul ca ai iubit o persoana si ca el nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale!Poate ca s-a purtat minunat cu tine, dar daca te iubea sincer, nu ar fi rupt de tot legatura cu tine!Bine...acum depinde si modul in care i-ai cerut sa nu te mai caute...Poate ca din prea multa iubire, a acceptat si lucrul asta, crezand ca o sa iti fie mai bine!Eu sper sa pui in balanta lucrurile bune si rele, sa le compari, sa le cantaresti si sa te gandesti bine, apoi sa iei o hotarare!Tu esti cea mai in masura sa iei o decizie buna atat pt tine, cat si pt copiii tai!Eu ti-am mai zis si ma repet:daca nu iti este bine langa sotul tau, separa-te de el!!Sa stii ca de foarte multe ori s-a intamplat ca, dupa despartire, sotii sa se inteleaga mult mai bine decat ar fi facut-o stand impreuna!Cat despre El, ce pot sa mai spun...daca nu te-a mai cautat, inseamna ca exista un motiv destul de bine intemeiat!Ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la biserica!!Ai sa vezi ca te vei simti mai...libera!!
Te imbratisez
0
02-03-2009, ora 18:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florinelu ;)) ce faci domle?In cazul acesta iti dau dreptate, doar pt simplul fapt ca doamna psiholog nu are voie sa faca asemenea greseli!!Si acum sincer...nu iti trebuie o facultate pt a scrie corect gramatical ;))))
Hai sa te poop domle ;))pe obraz normal!!
0
02-03-2009, ora 19:11
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Buna, Jackie.:)))))N-am vrut sa fiu rau, dar m-a deranjat paranteza doamnei doctor (sunt psiholog).Ei bine, nu prea se vede.Cat despre pooop, Roxana a intins obrazul mai repede ca mine, asa ca poate alta data:)))))))))
0
03-03-2009, ora 02:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))Nu ar fi prima "specialista" care o da in bara ;))))) Am mai cunoscut pe forum o gramada de..."specialisti" !
Mai bine ca a intins ea obrazul!! ;)))))))))) E mai finut ;P
0
03-03-2009, ora 08:58
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Ok, imi recunosc greselile. Facultatea am terminato la Univ. Malaga din Spania, am venit aici la parantii mei cand am terminat clasa a 10 a. Imi cer scuze ptr greseli si pentru paranteza mea daca v-a deranjat. O zi buna!
0
03-03-2009, ora 18:56
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florinelu, dar un psiholog nu este doctor ;)) Doar psihiatrul!!Psihologul este un fel de...profesor mai degraba!
axenya, asta nu este o scuza crede-ma!!Mai ales ca pana in clasa a 10-a ai stat in tara!!Dar oricum nu ma priveste pe mine chestia cu greselile gramaticale ;)) Florinelu are un fix ;))))))) Iar in cazul asta, avand in vedere pregatirea ta, i-am dat dreptate! :P
Numai bine
0
06-03-2009, ora 15:54
kiki L.
Nu este medic/terapeut
kiki L.
Buna.Incep iarasi cu scuzele pt.ca nu am raspuns pana acum, dar momentan ma simt putin mai bine(sentimental)si vroiam sa stiti asta.Nu am reusit sa ajung inca la acel preot dar voi merge cu siguranta.Axenya, iti multumesc pt mes.dar vreau sa stii ca violentele din partea sotului sunt doar verbale, exceptand situatia cand a aflat de relatia mea.Iar pt.jaquelinne, mersi ca tii legatura cu mine.Ieri am avut parte de o surpriza f.f.f.placuta:m-a cautat !!!! O ora cu el mi-a readus zambetul si bucuria.Astazi colegele chiar m-au intrebat la lucru ce s-a intamplat de sunt asa de vesela si bine-dispusa.Mi-a spus ca a incercat dar nu poate sa ma uite, ca ma iubeste si i-au dat lacrimile(asta m-a facut sa cred ca intr-adevar tine la mine).Nu pot sa anticipez viitorul dar cred ca deocamdata voi lasa soarta sa hotarasca pt.mine. Florinelu, de ce esti asa de, , rau, , ?Fiecare greseste, intr-un fel sau altul.Tu ai fost perfect mereu?Zambeste pt.ca vine primavara si totul prinde viata din nou(TOTUL).Dac-am facut greseli gramaticale sa ma anunti, OK? Si pt.toate doamnele, in special pt.tine jaquelinne, va doresc o zi de 8 Martie fericita, milioane de pupicuri, sute de imbratisari si multa, multa iubire.Sa aveti parte de tot ce va doriti.Va pup dulce, dulce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul